0 oy
935 göst.
Diğer kategorisinde (1,510 puan) tarafından

Kızlar komik gelecek belki ama annem eşimle uyumamdan rahatsız ne yapabilirim tamam 10 gündür zaten ayrı yatıyorduk sezeryanliyim diye bugün beraber yattık suratını astı bi yüzü gülmedi sabahtan beri bu arada normal de de bize geldiğinde akşam eşim erken uyur ben yatağa gidecek oldum mu sana buraya yatak yapayım der hani ameliyatlı olduğumdan dolayı kızmıyor normal de de öyle ya nasıl tepki vereceğimi şaşırdım :ermm: eşim de ayrı yatmaktan hoşlanmıyor dikkat ederim yatarken diyor ki hiv kıpırdamadan yatar öyle de kalkar 

25 Cevaplar

+2 oy
(6,858 puan) tarafından
Sezaryen ile alakası yok demişsin normalde de yapıyorsa sende ona gittiğinde babamla yatma de :) kısasa kisas
(1,510 puan) tarafından
Babamla rahmetli oldu ama onlar ayrı yatardı zaten
(6,858 puan) tarafından
Başınız sağolsun cnm. Belki ondn etkilenmiştir
-Reklam-
+2 oy
(5,946 puan) tarafından
Öyle  şeymi  olur yaa ewledirmeseydi ozaman 
+2 oy
(3,159 puan) tarafından
Tövbe tövbe :)
+1 oy
tarafından
Ya korkuyordur bişey olacak diye ama bilemedimki 
tarafından
Kiz tövbe neymiş o oyle
(1,510 puan) tarafından
Ah bi bilsem
tarafından
O da öyle alışmış ondan garip geliyo ama yapcak bişey yok ya otur konuş sakin yatmamazlik yapma bu sefer kocanla aran bozulur adam evine almak istemez
(1,510 puan) tarafından
Valla artık çözüm şart 1 aydır bizde daha da kalacı bakalim
tarafından
Aynen canim
+1 oy
tarafından
Niye evlendirmiş ozaman ne saçma ya 
(1,510 puan) tarafından
Sordum da yok sana öyle geliyor dedi tersleri küstü bana ne ne karışırım dedi
tarafından
Acaba esinden mi kıskanıyor ki
(1,510 puan) tarafından
Bilemedim ki
tarafından
Bugün bi  dene canim eşinle yat annen sabah ne tepki verecek
(1,510 puan) tarafından
Yattık da suratı asik ama gene yatacagim
+1 oy
tarafından
Hoppalaaa bir yaşıma daha girdim tövbeler olsun ona neymiş ne karışıyor bence ciddi bir şekilde tersle eşin bundan rahatsız olup boşanmaya kalksa kavga çıkarsa mutlu mu olacak 
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Normalde de mi öyle neden ki bi sebebi olmalı  cok ilginç 
(1,510 puan) tarafından
Bilmiyorum çözemedim valla eşim de anlıyor yüzünden diyor ki sen arada kalma istersen içerde yat diyor ama gönlü de olmuyor
0 oy
(5,221 puan) tarafından
oha bee oda neymiş öyle ozaman evde turşunu kursaymış he de sonra git odana yat eşlerin ayrı yaması günah 
(1,510 puan) tarafından
Çözemedim valla çok arada bırakıyorlar eşimin kendine bi saygısızlığı bi tavrı filan da yok hatta devamlı der gelsin baban yok zaten kalsın burda diye ama böyle yapınca esiminde cani sıkılıyor
(5,221 puan) tarafından
e haliyle eşinin canı sıkılır ozaman eşin şakayla karışık diycekki bırak karıyı bana sarılıp yatacam ne ayırmaya çalışıyosun diye ama şaka yollu kırmadan. belki utanırda susar =))
(1,510 puan) tarafından
Eşim utanır hayatta demez ama bi dedirtmeye çalışayım valla yoksa kötü olacaklar
(5,221 puan) tarafından
kız anca öyle olur yoksa anneni çok daha dinlersiniz benden demesi :)
(1,510 puan) tarafından
Valla bakalım nasıl olacak
0 oy
tarafından
Bosver annen niye karışıyor esinle ayrı uyumana saçma bence eşini yanlız bırakma  annede anlat karı koca ayrı uyurmu de
tarafından
Yazık ya ben doğumdan sonra mecbur babamlar da kaldım 20 gün fln eve gelir gelmez eşimle uyumak istedim ayrı olmuyor çünkü bunu annenin sana demesi lazım bn babamlardayken annem eşimi eve davet eder kocanla ayrı uyuma kızım derdi gelridi arada bn eve gelene kdr
(1,510 puan) tarafından
Yok bize geldiği zaman da öyle ben oraya gidince de öyle nenemler de kalıyor babam yok  oraya gidince teyzem bize ayrı odaya yatak yapıyor annem orda da sen bizimle bu odada yat diyor allahtan teyzem olmaz diyor da susuyor
tarafından
Ne bileyim canım çok değişik seni ne diye kocaya vermiş yanında kalsaydın madem
(1,510 puan) tarafından
Babam çok eziyetliydi bazen diyor vara vermeseymişim zaten baban çok yaşamadı sen gidince diye
tarafından
Demekki çok düşkün sana canım ne diyim
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ya annen bence biraz yerini bilmeli ne demek buraya yatak yapayım inşallah onu dinlemiyorsundur. Hayır anne yatağım da yatacagim demelisin bunu kaynana yapsaydı herkes sallardi yorumlarda kaynana nasıl karışır diye. Bende sezaryen oldum annem ilk gece tek uyu ameliyatlisin dedi bende tamam dedim ikinci gece kendini nasıl hissediyorsun eşine güveniyorsan uyu kızım dedi bu kadar basit 10 gün olmuş senin de 
(1,510 puan) tarafından
Tabiki dinlemiyorum kız yerime gidiyorum ama suratını asıyor arada laf da sokuyor
(14,168 puan) tarafından
Sende cevap ver ay annen aşırı ilginç yaaa hiç böyle bir şey duymamıştım daha önce :Dd
(1,510 puan) tarafından
Veriyorum zaten ama kalbi de kırılsın istemiyorum ondan başka kimsem yok bi annem
0 oy
(1,523 puan) tarafından
İlk defa duydum acaba yanlız kalıyorum diye kiskaniyirmuki
(1,510 puan) tarafından
Iyi de devamlı eşimden ayrı yatamam ki geldi mi çok kalıyor doğumdan 2.5 hafta önce getirmiştim aha dogurali da 10 günü geçti 40 im çıkana kadar kalacak oluyor
(1,523 puan) tarafından
Ooo konuş bakalım kuzum be dicek
0 oy
(345 puan) tarafından

Öyle saçmalık mı olur evlenmişsin tabiki eşinin yanında yatıcaksın vallah komik geldi bana bu durum

(1,510 puan) tarafından
Dedim ya komik ama diye
(345 puan) tarafından
Annenle konuş anne bu davranışın gerçekten yanlış evliyiz biz amacın nedir onuda anlayamadım de tabi kırmadan tatlı dille :-)
(1,510 puan) tarafından
Bakalım bulmaya çalışacağım bi yol
0 oy
tarafından
Ayrı yatmak dinen doğru degil diye biliyorum. Ayrıca uzun evliligin sirri bana gore (ciddi bi mesele olmadıkça) küste olsak aynı yatağa girmekte. Guleyim mi uzuleyim mi bilemedim. 
(1,510 puan) tarafından
Kız normal de kavga bile etsek ben yatmaya giderim eşim gene gelir yanıma yatar kuselim ama beraber yatalım der ama böyle olunca onunda cani sıkılıyor
tarafından
Bence eşinin annesiyle konuşması lazım kardeşim hic normal tepki değil
(1,510 puan) tarafından
Kız benim annem surat yapıyor kaynanam karismaz
tarafından
Aaaaaa kusura bakma kardesim yanlış anlamisim Allah kolaylik versin direnebildigin kadar diren annem teslim olma annene kirmada tabi
0 oy
tarafından
Kiskaniyor mu....
(1,510 puan) tarafından
Ne bileyim ki çözemedim
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Annene neymis ki bu durumdan 
(1,510 puan) tarafından
Rahatsız oluyor eşimle uyumamdan
0 oy
(12,813 puan) tarafından
Ayıp mı geliyo acaba ona? Tuhaf 
(1,510 puan) tarafından
Kız odamız ayrı yatak odasında yatıyoruz kendisi salonda yatıyor
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Annem de çook yıllar dedem varken ayrı yattı ama dedemlerdeyken. Annene deki anne ben doğum yaptım bu çocuk nasıl oldu. Sen babamla ayrı mı yatıyordun diye 
(1,510 puan) tarafından
Onlar ayrı yatıyordu canım belki de ondan
(13,316 puan) tarafından
Yaa var böyle anne babalar canım
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Kız o ne saçmalık öyle şey mi olur.. Bize annemiz asla yatağa küs girme diye tembihler..  kaldı ki yatma dicek.. 
0 oy
(557 puan) tarafından
Yok artık ya k.bakma ama güldüm yani oglununu kiskaniyo mu ne  madem öyle paylasamiyorsa  neden evlendirdi oğlunu
(1,510 puan) tarafından
Kız onun anası olsa iyi benim anam rahatsız olan  :(
(557 puan) tarafından
Aaa öyle mi kız belki de pek sevmiyordur koçanı bnm eşimle annem düşmanlar birbirlerine bir odada kalsalar kıyamet kopuyor ama annem uyuma onunla falan demiyor bnm eşim biraz problemli sıkıntılı biraz ama ne kadar nefret etseler de öyle demiyor... Sen hiç sordun mu anne peki
(1,510 puan) tarafından
Kız ben eşimle çok iyiyim bana öte git gene demez anneme de öyle hatta kendi annesi birşey dese hemen beni annemi savunur ama gene de şu dakika boşanayım desem neden diye sormaz hemen bosan der
0 oy
tarafından
Kız o ne karışır kocamla yatmama Allah Allah ne saçma ağzının payını ver karı koca bir yatılır anne biz ayrı yatamayiz de sen karışma bize de ver ağzının payını yerini bilsin 
(1,510 puan) tarafından
Bi kaç kez ima ettik ama ayni

İlgili sorular

0 oy
63 cevap 1,237 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,400 göst.
14 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,734 göst.
0 oy