0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından
Bu ev işleri hiç bitmiyo sabahtan akşama kadar çok yoruluyorm eşim de hizmetini çok isteyen biridir çayı meyvesi filan bi bekarlık hayatımı özlüyorm bazen bi ben mi böyleyim ki yoruldum iyice psikolojik anlamdada 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız dört dörtlük yapma bırak ya canına yazık 
(131 puan) tarafından
Napayım bilmiyorm ki kadın deil misin der eksik hissediyorm yapamayınca kendimi
tarafından
Ay yok ya öyle diyeceğine yardım etsin etmiyorsa da sussun otursun bi zahmet kolay mı hem cocuk hem ev işi
(131 puan) tarafından
Çocuğa bakar eder ama haftaiçi çok ilgilenmez yorulduğu için ama hizmeti çok ister
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
o evde bereber yaşamıyor musunuz siz? onun da evi değil mi orası? misafir misin sen dersin eşine. yardım etmesi lazım sana canım. senin ki can değil mi parçalama kendini 
(503 puan) tarafından
o senin bir istediğini yapmadığı zaman sen de çok büyüt o zaman. herşey karşılıklıdır bende
(131 puan) tarafından
Doğru diyosn ama işte bu seferde huzursuzluk çıkıyo
(503 puan) tarafından
sen baştan mı öyle alıştırdın acaba? belki de o yüzden şimdi aynı tempo istiyor her şeyi
(131 puan) tarafından
Yok aslında başta hiç yapmazdım ben ailesinden öyle gördüğü içn böyle istiyo
(503 puan) tarafından
valla senin işinde zor canım Allah merhamet versin eşinin yüreğine. birden bu huyunun önüne geçemezsin ama yavaş yavaş değiştirebilirsin belki eşini
0 oy
tarafından
Eşten kaynaklı bu bence benimki öyle hızlarmış 4 4luk yemekmis hayatta istemez bende 2 3 günde bi temizlik yaparım okadar 2 saat snra gelecek hala yemek yok bi kızartma yaparım okadar 
(131 puan) tarafından
Evrt maalesef eşim öyle gördüğü için aileden bendedn de hizmeti çok istiyo
0 oy
(912 puan) tarafından
Birtek sen degilsin canim benim de hic isim bitmez cok ta pis huylarim var herseyi dörtdörtlük yapmak istemek gibi.. esim oglen yemege de eve geliyor mutfaktan hic cikamam. Ama bazen salmak lazim ben son zamanda bıraktım artik cok hareketli de bir cocugum var baktim gördüm kendimi bitiriyorum artik oldugu kadar hersey. Boşver sende kendini yiprattiginla kaliyorsun oldugu kadar olur. Ayrica herkes biraz tasin altina koyacak elini esindde yapsin iş.
(131 puan) tarafından
Haklısın canım mükemmelliyetçi olunca çok yıpranıyo insan psikolojim çok bitik bi durumda
(912 puan) tarafından
Tamam ozaman once kendine biraz aman ayirarak basla. Cocugun var mi bilmiyorum ama planli yap işlerini. Hergun ayni seyleri yapma. Haftada bir sil evi mesela gibi gibi ihtiyaca gore. Ama mutlaka yarim saatte olsa ac tv yi birak herseyi ya da al kitabini eline ne seviyorsan onu yap. Cok iyi gelecek emin ol.
(131 puan) tarafından
Sağol canım denicem bnları
0 oy
(345 puan) tarafından
Bitmezz ama hamilelikten önce günlük deli gibi temizlik yapıyordum hamileyim şimdi 2 günde bir ancak kafam kalkmıyor kasıklarıma ağrı vuruyor yarın hafta sonu artık eşimle yaparım eşim benim elim ayağım sağolsun parça parça yap çok yoruluyorsan
(131 puan) tarafından
Yapıyorm öyle ama yinede akşama kadar temizlik harici işler bitmiyo
(345 puan) tarafından
Canım bak akşamdan evini topla toplu şekilde yat sabahta sadece süpürmek silmek kalsın mesela bir gün bir odayı bir gün bir odayı dip, köşe temizle bende yetişemiyorum ama yapacak birşey yok kendime dert edemem hamileyim kendimi zor kaldırıyorum
(131 puan) tarafından
Ben dert ettiğim için böyle oldu zaten sende dikkat et canım hamilesin sonuçta
0 oy
tarafından
Çok yoruluyorsan evini hergun süpürme. Bi kaç iş eksik kalirsada hiçbirşey olmaz. Rahatına bak biraz
(131 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim
0 oy
(184 puan) tarafından
Ama sorsan eşine bütün gün evdesin der napiyosun sanki her şeyi makineler yapıyor ben çalışıyorum der. Sende çok hırpalama kendini yavaş yavaş dinlene dinlene yap olmuyosa da sal gitsin yaa 
(131 puan) tarafından
Aynen öyle valla bende salmak istiyorm artık çok bunaldım çünkü

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 499 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 515 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 205 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 584 göst.
10 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,888 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,029 soru

23,673,942 cevap

309,760 kullanıcı

...