Ben zaten bu konuda cok uzgunum beni lutfen daha fazla uzmeyin ilerde kizinda sana demez demeyin ben zaten bunlari dusunuyorum ve kendimi yipratiyorum. Konuya geleyim annemle kavgalarimi yazmistim belki hatirlayan cikar hamileykendd oyle atisiyoduk ve ben bi anda anne demeyi kestim demeye demeye unuttum yanl hep senli benli konusuyorum oda bunun farkinda eskiden cok düşkündük birbirimize ben anneme. Simdi bizle kaliyor aksamdan aksama gekiyor faydasi cok maddi manevi o olmasa cok daha zor olurdu hayat benim icin kavgalarimizda bitti azaldi ama agzimdan anne lafi cikmiyo o gun dedim vicdan azabi cekiyorum cunku kaynanama bile diyorum anneme diyemiyorum oda uzuluyodur. Nryse o gun dedim esiminde garibine gtti hayret anne dedin felan diye dalga gecti patavatsız o oyle yapinca hic diyemez oldum. Kaynanamgil geldi bize bende kaynanama anne diyom anneme demiyom uzuldum vicdan azabi cektim bikackere dedim her deyisimde annemde esime diyoki bak anne dedi duydunmu felan iyice diyemiyorum bunlar boyle yaptikca buraya yazmak icin bile cok düşündüm yazayim dedim ya bakalim ne diyecekler nasil asabilirim bu sorunu annem ölünce cok vicdan azabi cekecegim biliyorum ayni sekilde babamada diyemem ona demeyi cok önceden biraktim. Oda ayri konu onuda anlatirsam cok uzun olacak ayni soyleyim esinin annesine anne diyemezsin cekinirsinya oyleyim agzimada yakismiyo zaten esimde oyle demisti o gun