Tartışmanın devamı geldi çok detaya girmek istemiyorum haklı olduğumu biliyorum çünkü kavga sırasında bana beğenmiyorsan gidersin dedi yatak odasında uzanıyordu tabi bu konuşma odada geçti şu odadan çık yeteri kadar canımı sıktın bak ben çıkarmıyım seni dedi çıkmıyorum dedim doğru söylüyorsun nankör benim zaten ben hiç birşey beğenmem dimi sen 2000dk 15 gb pakete 100 tl üzeri ver lüksü yaşa bende en düşük paketi yapıyorum ki kocam sıkışmasın dedim benim netimi kullanmayı biliyorsun dedi yetmedi oğlum harf oyuncaklarını kutusuyla düşürdü yataktan kalktı kim bilir ne yaptı gene dedi o ara oğlum anne sadece yere düşürdüm topluyorum dedi bende o sinirle istediğin gibi oyna oğlum dedim çocuğada sardı sonra maddi sıkıntımız yok herşeyi alıyorum dedi bende evet alıyorsun bana korunuyorum diyip benim korunmama müsade etmedin 2. Çocuğu yaptın bu çocuk sadece yapmakla olmuyor bu çocuğun beşik masrafı var ama artık onu al bunu al demiycem çünkü doyumsuzmuşum ya ben dedim sesini yükseltme bana bak zor tutuyorum kendimi dedi kızlar gerçekten şuanda çok üzgünümmm yani böyle karman çorman oldu konudan konuya atladık kavgada ve bana git gidebiliyorsan diyişi 2.3kez oldu
1,493,734 soru
24,405,152 cevap
350,447 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın