Çarsamba günü doğumum var ben bebeğim cinsiyetini çok gec öğrendm ve emin olmak içinde 3 ayrı özel hastaneye gidip sordm hepsi kız dedi ve değismedi rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm ve çok ağladm smdi diceksiniz hani erkek diye niye agliyosun feln erkek kiz hic fark etmiyor ama herseyimi ona gore hazirlamstm yaa boyle bir saskinlik oluyor rüyamda ve aglıyorum okadar gercekciydi ki eşim uyandirdi rüyamı görüyosun diye uyandigimda gözlerimden yaşlar akıyordu Allhn gücüne gitmesin saglıklı olsn yeter dedim herzaman böyle rüya gören oldumu hiç dogumdan önce suan kendimi sucluyorum erkek oldugu icin agladm feln diye
Bana da %90 kız dedi hanilelikten önce rüya gördüm Rahmetli babam kızın olacak adını bu isim koy dedi. Hamileliği rüyadan 15 gün sonra öğrendim süpriz oldu. Herkese kız olacak dedim midem hiç bulanmadı herkes erkek olur dedi. Rabbimde biliyor hep kız istiyorum. Bende cinsiyeti öğrendikten. Sonra iki kere erkek olduğunu gördüm hatta kabul etmiyorum bu benim bebeğim değil benim kızımı getirin diyorum bilinç altı her türlü oyun yapıyor çok önemseme rüyanı. Sağlıcakla al kucağına süprizde olsa vardır Rabbimin bir bildiği
Bende gördüm bilincaltindan kaynaklanıyo ya başlarda görmüştüm kesin değil dedi sonra kesin kız dedi sonra da rüyamda erkek dediği için doktorla kavga ediyodum takılma rüyaya kafana taktiğin için görmüşsündür canm
1,492,217 soru
24,382,253 cevap
348,814 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın