Kızlar 12 yıldan sonra tekrar 3uncu bebeğime hamile kaldım ben bilmiyorum şimdi ne alınacak ne edilecek beşik dahi alınacak herşeyin fiyatı ne kadar tutar eşim 5bin e herşeyi alırız diyor bende hepsini 2 bine alsak kalan 3 bile ben orta halli bi bilezik yapıyım diyorum aceba 2 bin azmi olur internette bebek kıyafetleri ve beşik herşey çok pahalı el kadar alt giyim 40 tl ben biraz goz açıklık yapayım bileziği takayım diyorum ama galiba yapamiycam((( herşeyin ucuzunu alsam çokmu basit ve kullanissiz olur aceba
Canm sen indirim olunca drek sipariş ver. Kiyafetler de oyle alip bisuru dokme bebek cabucak buyuyor. Encok gerekli olan besik falan alin. Gerisi yavas yavas alirsiniz zaten. InsAllah biriktirir takarsin o bileklikleri
Kiz adam 5 bini gozden cikarmis sen 2 bin diyirsun
5 binide gecer oyle bi masrad okuyirki bi devlette bile dogum yapsan 50p orda gdiyir tek basina ozelde zaten bahsetmek istemiyirum bile
Canım ben int Serkan avm var ordan bu takımı aldım 3000 TL sanırım imalattan olduu İcin gördüğün gibi eksiksiz geldi kalıtesi güzel sadece sen kuruyorsun ve düsün eşimin elinden hic gelmez ama cok kolay kurdu zaten heryer hazır sadece vıdaları takıyorsun onada alyan vs hep koymuşlar takım almazsan tek besik arabada uygun kıyafette enucuzbebe var ordan aldım bulunduğum yerde tontini var orda da hersey cok ucuz ordan aldım int sitesi varmı bılyrm bak istersen 28 haftalıgım herseyi tamamladık sayılır istersen bir bak dediğim sitelere
canım
409,104 soru
12,295,592 cevap
38,316 kullanıcı