0 oy
744 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,227 puan) tarafından
Ben çocukları çok seven bir insandım ki mesleğimde çocuklar.Evlendim eşimle çok şey yaşamak istedim sonra çocuk oldu zaten eşimle sorunlarımız vardı üstüne çocukla ilgili sorunlar geldi sonra büyüdü tam rahatladım iş hayatına da çocuğumla birlikte başlarım derken ikinci çocuk oldu eşim istedi ben daha ilerleyen zamanlarda düsunyrdm. Şimdi iki çocuk sorumluluğu evin sorumluluğu eşimle olan sorunlar iyice yıprandım yani yıprattı diye dusunuyrm çok şükür varlıklarına canları sagolsun ebet bir gün büyüyecekler ama içind e olan anın tadını cıkaramyrm ne anneligimin ne eş sevginin.Sorunlar gitgide büyüyor çok kızıyorum her gün eşime benim istediklerim hiç önemli olmamış. Şimdi boş boş geçiyor günler seneler bu canımı çok yakıyor. Böyle hisseden var mi nasil geçecek böyle seneler kızlar  bir çözüm bulamiyrm ben . 

27 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Yipranmayan var mı? En basiti uykusuzluk en cileden cikartani
-Reklam-
+1 oy
(3,531 puan) tarafından
Varlıklarına bin şükür ama çok zor annelik... Inş büyüyüp  rahat edecez benim de  iki  tane....
(1,227 puan) tarafından
Işte onlar büyüdüğünde ah demeyiz inş.
tarafından
İnanın büyüyünce daha zor oluyor bunu 2 oğlan büyüten bir anne olarak söylüyorum hatta bazen küçükken ne iyiydi ne kadar kolaydı diyorum
(3,531 puan) tarafından
Haklisin  belkide canım görücez ins . Canları sağ olsun benimde iki oğlum var
tarafından
İnsan en çok dışarıdan gelecek kötülükten korkuyor Allah korusun öyle bir zamandayızki şimdiki annelerin çok uyanık olması çocuğunu çok iyi takip etmesi lazım rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri amin
(3,531 puan) tarafından
Amin canım  Allahım evlatlarımızı her türlü kötülükten korusun ins
0 oy
tarafından
Benimde kizim var sikayetci degilim istedik oldu ama cok zorlandim sosyal hayatımız  sıfır  kaynanamda ikinciyi yap diyip duruyo bende geçen  gün  kızdım 

Gözün  alıyosa sen dogur ben kizim büyüyene  kadar  yapmiyorum yiyip  icip gezcez dedim adami bunalima sokuyolar valla
0 oy
tarafından

Çözümü olanı bende davet ediyorum bu posta bende de 3 çocuk var bazen çok agresif birisi olabiliyorum sinirlenince başımı yastığa gömüp çığlık atıyorum bazende sesli bağırıyorum çünkü aşırı yaramaz bir çocuğa sahibim aslında oda haklı 2 tane kardeş geldi ona olan bağlılığımı kardeşleriyle paylaşınca kıskanc oldu ister istemez hırçın oluyo ancak bunu her defasında konuşuyorum annecim yapma diye de yine yapıyo ömür bitiyo inan bilmiyorum bende napcamı 

tarafından
Hiç istemiyorum inan ancak kimsem yok destekci olarak yanımda bir ben birde çocuklar kardeşleri olmayınca çok uslu ama kardeşi olunca oynamak falan isteyince çıldırıyo çocuk bambaşka oluyo birsürü yere götürdüm ben onu normal kıskanması dediler napcam bilmiyorum
tarafından
Bezini iste mesela hadi oglum altini degistirelim beraber yedirelim giydirelim yikayalim de ama dışlama egerki disarlarsan hem senden bem bebekten uzaklasacak ama ne olur bagirma oda cok kucuk henuz
tarafından
Ohooo ben taaaa ilk başdan beridir yapıyorum onu dediklerini kitaplardan bile araştırma yaptım bunun için şu anda tek yapılacak şey onu okula yazdırmak olacak orada arkadaş çevresinin olması onu rahatlatacakmış çoğu kişi öyle dedi anasınıfı öğretmenine de sordum oda aynısını dedi bana bakalım 6 yaşına girecek mayıs da ozaman vericem inşallah düzelecek
tarafından
InsAllah ortalikta boyle aman ne olacak bu analarin hali
tarafından
Bilmiyorum inan internette dolanıyorum durmadan araştırma yapıyorum ne yapabilirim diye
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Yıprandimmm hemdee cok ozlelikle uyku  hiç yok  uykusuzm hergun  birde bu yetmiyor gibi adam 2 ci istiyo hazır değilim ulen dedim kavha  etmsitik :D

(1,227 puan) tarafından
Hazır değilsen keisnlikle yapma en önemlisi sensin senin anneliğin hayatın
(2,066 puan) tarafından
Ayenn amaaa kesinlikle anlamıyor bu konuda çok kavga ediyoz  3 4 yaşına gelsin  diyorum  yok anam valla anlamıyor bama kalsa hiç yapmiycam  çünkü com yoruluim  cokkkk
tarafından
Sakın bak düşünme bile bence çocuk 7 yaşına gelmeli nedeni ise aşırı kıskançlık benim büyük oğlum ikinci kardeşten sonra dağıldı resmen yaaa yok böle bir şey ne söz dinliyo ne bişey yapma dedikçe tamamen inadına yapıyo oda yetmezmiş gibi üzerine 3 üncü yede hamile kaldım tabi oda doğunca iyice zıvanadan çıktı bir görme imkanın olsada görebilsen dersin sen de peygamber sabrımı var kadın
(2,066 puan) tarafından
Hadi yaaa zordur canimm ama eşim bu konuda gevrekten ikna edemiom  beni anlamıyor  hele 7 yasi asla beklemez  3 4 yaşını girmesini bile beklemiyor halimi görüyosun iduorim yaşım gdiuor diyor sanki çok yasslisin dedim bem hazır dgeilim ama dedim anlamiuor gerçekten anlamıyor beni yaaas
(1,227 puan) tarafından
Bencede en uygun 6 7 yaşlarıymış kardeş kıskançlığı yüzünden tuvalet tutuyoruz üç aydır sorunla mücadele etmeye caliyrm
tarafından
Ayyy çok zor benim oğlum 6 yaşına girecek mayıs ayında ama halen kıskanıyo çıldırıyo resmen hiç ama hiç tavsiye etmem
tarafından
Hicran okadar zıt bir çocukki anlatamam sana inat asi bişey oldu çıkdı
(2,066 puan) tarafından
Yaocak brisey yom kuuzm elden birşey gelmiyor  korumayada karsi  benkm iism temmeli  bozuk
(1,227 puan) tarafından
Kardeşten ötürü öyle canım bnimki de o durumda bir de biz ister istemez kisitliyrz tahammül sınırı d düştü bir yandan pandemi illeti onlar içind e çok zor ama
tarafından
Bebeksi konuşması yapıyo şu anda aşırı hırpalıyo kardeşini yapma dedikçe kardeşin o senin dedikçe Daha çok yapıyo sürekli itiyo kakıyo bende, sinirden gülünce oda gülüyo napim kızzz komple delirdik :)
0 oy
(12,803 puan) tarafından
Yıpranmayan var mı ki acaba 
0 oy
(135,543 puan) tarafından
Uykusuzluk cok zor ama deger yaa
0 oy
(1,219 puan) tarafından
Bunalıma girmişsin sorunlar yüzünden bende senin gibiyim çocuğum aşırı bağlı bana gece bile tuvalete geliyor benimle süt isitsak aynı şekilde kucagimda ne uykudan bişey anlıyorum ne yemekte yediklerimden üstüne bide esimin söylendikleri sürekli tartışma içinde olmamız evin yükü derken bunaliyor insan çünkü annelik büyük sorumlumluluk fedekarlik geçte olsa anladım ama tek sorun eşlerden kaynakli bence onlar sakin olamazsa biz olamıyoruz 
(1,227 puan) tarafından
Zaten sorunun baş kaynağı o eşler yüzünden. Ellerinden bir şey gelmiyor bari manevi destek verseler yanımızda olduğunu hissetirselrr
(1,219 puan) tarafından
Bizdee çocuk doğunca ilk sene çok iyiydi anlayışlı ilgili ev ise yardım bile ediyordu yapamasa bile cocukla oynuyordu sonra tabi çocuk herşeyi görüyor öğreniyor bir buçuk yaşından sonra gündüz uykularını reddetti gece uykuları geç yatmaya başladı uyku düzeni değişti bunun yanında tabi sürekli ilgi istiyor yapmazsak ağlamalar falan benimki kaldiramamaya başladı o soylendikce ben sınır kirisine girdim bunalima ayrı bide bunun üstüne çocuğun Bana dahada bağlanması sen düşün iki yaşındaki çocuk babasını annesinin yanında kovuyor gece 3 te uyandırıyor bütün evi benim eşimde durumlar böyle değiştikçe değişti bende kafam edince bağırıyorum artık başka çözüm bulamadım
0 oy
(14,517 puan) tarafından
Tabiki yiprandim
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Boşvereceksin canım ben oğluma adadım kendimi evet oda çok yoruyor çok yıprattı  beni ama ne kadar sorun yaşasam da evliliğimde pişman değilim evladım var artık benim diyorum sende öyle yap hastalığa kalırsın sonra haberin olsun 
(2,480 puan) tarafından
Aman kuzum ben şimdiden boşverdim aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen seninle benim ikinci olmadı 19 haftalık hamileyim daha bazen çıldıracak pozisyona geliyorum oğlum çok yaramaz temizlik yapmama da müsaade etmez her yeri batırır eşim desen anlayışsız davranıyor ama baktım ki söylemekle de kızmakla da düzelmiyor kendi kendimi yıpratıyorum boşvetdim bende senin de yapacağın tek şey boşvermek kendine zaman ayırmaya çalış bakımını yap saçını yap ailen varsa yakında onlara git insanın en yakını yine ailesi oluyor ne kadar sorunlu olsa da elden aile olmuyor içine atma kardeşin varsa kardeşine yoksa arkadaşına anlat derdini fikir al filan inşallah herşey yoluna girer canım
(1,227 puan) tarafından
Bosveriyorum sonra bakiyrm yine aynıyım canım en büyük mesele de o ya ailem kardeşim arkadaşım yok malesef onun da sıkıntısı ayrı
(2,480 puan) tarafından
Özel değilse neden yoklar uzaktalar mı
(1,227 puan) tarafından
Yok uzakta değiller çok zarar verdiler diyebilirim aile değiller yani
(2,480 puan) tarafından
Kuzum ne olursa olsun ailen bence aranı düzelt
0 oy
tarafından
Benim oglum da çok hareketli bana göre normal alıştım belki de ondan kaynanam filan baş edemiyo çoğu zaman kusma huyu beni çok yıprattı tam 2 sene bilerek kustu sevmediği biseyi yesin aglasin kendini kusturuyo hemen 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Çok yiprandim cok fazla ya ama kizimin varligina bin şükür annelik çok zor 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
ben yıprandım cidden. çöktüm yani esimde oyle. 

biraz maddiyat biraz ufak bi sağlık sorunu derken yorulduk. buna şükür yine de. önemli olan sakin kalabilmek hep cahillikti benimkiler. ne ben ne esim hiçbir şeyimiz istediğimiz gibi olmadı cok nadir de olsa aklıma gelince üzülüyorum ama eskisi kadar sıkmıyorum canımı. 

ne kadar umudum kalmasa da sabır ve duayla inşallah bu zamanlarda gecer
0 oy
tarafından
Yıpranmak da neymiş ben çöktüm resmen 5 ayda beş yıl yaşlandım az önde çığlık çığlığa uyandı zor susturdum çok zor ya
tarafından
Ama dünyanın en güzel hissi iyiki var herşeyim
(1,227 puan) tarafından
Annelik işte . Şükür canım gerçkten tek çocuk hiç çocuk demişler ya öyleymiş gerçekten .
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Valla benimde iki tane canım iki gün önce 18 aylık kızımın ateşi vardı uykusuz kaldım şimdi 2 aylık oğlumun ateşi var aşıdan  başında oturmuş nöbet tutuyorum tüm ev uyumuşken. Sofra atarim yemek yiycez ağlamaya baslar küçük olan evdekilere siz başlayın ben şunu emzirip geleyim derim. Tüm işlerimi bitirip oturmak isterim bu sefer kızım oyun ister ilgi ister yani bir sürü örnek siralayabilirim sana göz altlarım mor mor oldu artık yani yıpranmayan var mı varsada şasarim  kesin ünlüdür takma kafaya herşey hallolur 
0 oy
(907 puan) tarafından
Kendimi gördüm ve buna hiçbir çözüm bulamadım bende 
0 oy
(69 puan) tarafından
Bende çocuk olduktan sonra değersiz hissediyorum hiç sevgi görmüyorum gibi 
0 oy
(707 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım.2 çocuk ve sorunlu bir eş.Psikolojik olarak çok yıprandım.Delirmekle sinir krizi geçirmek arasında gelip gidiyorum.Su hayatta iyi bir ailem.olsun diye çabalıyorum ama.sanki boşa kürek cekiyormusum gibi geliyor.Bilmiyorum Rabbim.bundan kötü etmesin.
0 oy
tarafından
Bedenim yıprandı evet ama ruhum gençleşti çocuklarım olmasaydı belki hayatta bile değildim başkası olsa ya katil olurdu yada kendi canına kıyardı elhamdülillah o düşüncelerimin içinden evlatlarım sayesinde kurtuldum şuan kendini bitik yorgun hissedebilirsin evlatlarına sarıl canım kocaymış erkekmiş sakın bunları kafana takma tek derdin çocukların olsun her evlilikte sıkıntılar var ama çocuklarımız var herşeyi görüp bilemeyeceğiz su akar yolunu bulur allah içine ferahlık versin 
0 oy
(1,340 puan) tarafından
7 ayda 20 yıl ömrüm gitti sanki ama oğlumun cani sağolsun

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 363 göst.
0 oy
15 cevap 199 göst.
0 oy
17 cevap 381 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gulcece (2 puan) tarafından soruldu

411,318 soru

12,381,764 cevap

43,269 kullanıcı

Kategoriler

...