Kızlar eşim sürekli eve geç geliyor du biliyorsunuz bı çok kez dayak o bu intihara bile kalkistim artık bunaldım bugünde yine aynı yine geç geldi ve dediği kelime imkanım olsa seni bosarim artık buraya kadar 12 haftalık gebeyim kürtaj yaptıralım diyor ben bu adamı artık istemiyorum yoruldum artık bitti
Allah yardımcın olsun canm. Kötü yonlendirmek istemem hic bi zman.doldurus icinde soylemiyorum ama bence yol yaknken yollarını ayır. Mevzu siddetide gectm cocuk aldirmaya kadar geldiyse bence hic durma merhameti olmayan bi insanın hicbiseyi yoktur :(
Asla zaten kürtaj olmaz hem o çocuğa yazık değil mi suçsuz günahsız yavrum günahı ne
Boşa şu adamı da görsün anyayı konyayı.
Canım neden böyle ki ? Ne gecdi aranızda aranızda ne gecsede ona hak verdirmiyor ne bileyim bosan diyemem bosanmada diyemem kararsızım Allah hakkında hayırlısını nasıb etsin amin
Hem şidddet gösterip hem boşanmaya da engel olanlar var. Madem öyle. Yolunu ayır.
Allah verir cezasını.
Eminim kendi başına mükemmel bir hayat sunabilirsin çocuğuna. Ona muhtaçsın diye düşünüyor herhalde haspam .
Canım benim geçmiş olsun. Eşin sürekli içip şiddet mi uyguluyor? Dışarı çıkma ve içme sebebi olarak seni mi gösteriyor. Ne diyor ??
Canim benim intihar ne demek at kafandan bunları okudum tüm yazdıklarını severek hatta kaçarak evlenmissiniz ne çabuk bitmiş aşkı sevgisi bende kaçak evlendim 10 yıl oldu şimdi 3. Çocuğuma hamileyim kürtaj ol ne demek nasıl söyleyebilir bunu inanamadım sen vakit kaybetme bence cnm bu adamdan bi halt olmaz ailenin yanına git gerçi ordada baban sorun ama bu adamdan yine iyidir
Canım, öncelikle derin bir nefes al, sakin ol. Ağır bir durum yaşıyorsun anlıyorum, ancak bebeğini düşünüp serinkanlı olmalısın. Şiddet gördüğün bir ortamda çok bile kalmışsın aslında sen. Çocuğunu da böyle bir ortamda sağlıklı büyüytemezsin. Ben verdiğin kararı doğru buluyorum. Bebeğine ve kendine sıfırdan bir hayat kur. Kimse müdahale edemesin o hayata. Kimse ne sana ne çocuğuna fiske vuramasın. Çocuğun, annesinin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu izleyerek büyüsün.
Canim kaç saattir bişey yazmamissin merak ettim valla ne yaptı acaba
Bak bi yakınım bana dediki ben çocuk aldırdım işletim hiç rast gitmiyor hep bi aksilik
Allah yardimcin olsun gerçekten çok zor ama sen sakin bebeğini aldirma;((((
Kürtajı düşünme bile canim ama o adami boşa sal ipini gitsin.
Bırak Allah'ından bulsun sakin ona uyup yavruna kıyma onun cezasını yavrunla sınama sonuçta oda senin canın Allah onu Isla etsin
Canım bunu bi ailenle görüşsen bir süre seni yanlarına alsınlar. Eşinin ailesi ile konuşsunlar olmazmı belki eşşek kafalı eşin kendine gelir ? Sizi uzun bir süre görmezse seni ve bebeğini özler geri döner inşallah dışardaki ilişki bir yere kadar.
1,490,298 soru
24,356,035 cevap
346,749 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın