Kızlar dün dayak yedim bosaniyorum demistim o adam kürtaj ol demişti eve geldi konuştuk Kur'an'ın üzerine yemin etti son bir kez deniycem bu defa arkadaş ve ya el kaldırmak yada kötü bir söz dahilinde ayrılacağımi terk edeceğimi söyledim son kez bebeğim için deniycez inşallah bu blsekilde sonlanr
İnsallah canım benim yaa Allah iflah etsin işini
Amn canım Allah yardımcın olsun
Çok sevindim cnm inşallah hersey gönlünce olur.
en dogru kararı vermişsin çok sevindim..yazını gördugumden beri aklımdan çıkmıyosun..daha çok gençsin neler görüceksin ben 29 yaşında olmama ragmen hâlâ bazen evliligin bilincinde olmuyorum bende 1 yıldır evliyim bu bi yıl içinde ne kavgalar ettik ama her defasında baştan denedik yara bere içinde kalsakta bu evliligi Rabbinin hatrına devam ettir..unutma bu dünya zevki sefa dünyası degil..imtihan dünyası ..Rabbimin seni imtihan etmesi seni unutmadıgındandır..Sen sakın boşan çekme diyenlere aldırma ..Allah senin gözyaşlarını duymuyo mu sanıyosun..Bu dünyada eşinden çekeni Rabbim cennetiyle müjdeliyo şurda ne kadar ömrün var ki zevk sefa için boşanıcaksın..Sıkıntılar seni Rabbine yaklaştırmalı unutma bu imtihanlar Rabbine ulaşman için birer araçtır..Acizane tavsiye etmk istedim kardeş..
Allah Eşiniz e doğru yolu göstersin. İnşallah yuvaniz mutlu mesut devam eder artik.
Cok sevindim, inşallah herşey çok güzel olur bebeğinle eşinle beraber mutlu mesut yaşamayı nasip etsin rabbim sana çok mutlu olun :)
Bebek için katlanmak zorunda değilsin dayağa. Bazen olmaması daha hayırlıdır.
Cok guzel haber adina cok sevindim ins hersey istedigin gibi olur canim benim
İnşallah yine tekrarlamaz aynı şeyleri canm. Hersey gönlünce olsun
Allah yardımcınız olsun canım sonradan pişman olmamak adına iyi olmuş inşallah akıllanmıştır esin bundan sonra güzel günleriniz olur inşallah evladinizla..
Çoookk sevindim canimmm Rabbim tatli göstersin :)
Dediklerimi düşün çocuğunun psikolojisini düşün.o çocuk senin karnında senin bütün ruh halini alıyor ve doğduktan sonra o ruh haline bürünerek ne olursun çocuğun için güçlü ol zayıf olma kacmissin olabilir her insan yanlış yapar ama ailen sana ve çocuğuna sahip çıkar kendini ezdirme o adama senin kaçtığını bildiği için sana bu eziyetleri ediyor gidemiyecegink bildiği için yapıyor bunu git demiyorum sana ama ilk önce kendini ve çocuğunu düşün
Allah yardımcın olsun canım
1,491,678 soru
24,374,860 cevap
348,271 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın