Kizlar kucukken ben bizim yan evin caminin altinda kullanilmis prezervatif bulup balon diye sisirirdim bir gun amcam gorunce tum mahallenin maskarasi olmustum hala unutmam cok igrencti
Küçükken ağaçta duran sümüklü böcekleri incelerdim. Bigun bi çocuk geldi yanıma aldı ağzına attı çiğnedi. Bende yaparım lan dedim ağaca uzandım aldım tam ağzıma atıyordum annem ense köküme vurarak seni bokyenin kızı napiyon sen diye bagirmasiyla yere attım çok korkmuştum ve ağlayarak o yedi bende yerim yiyebilirim diye ağlıyordum (annem Bayburtlu şiveyi siz düşünün artık) ajxjjsjJcncnanaj
Şükür hiç iğrençlik yaptığım yok ama kuzenim var hemde o kadar iğrenç kii bu aşırı sivilceliydi hemde aşırı yani tedavi gördü daha da çok çıktı biri buna demiş ki sabah ki ilk idrarını yüzüne sür güneşe otur demiş bu m.al fikirsizde yapmış 5 6 saat bekletilmiş yengem garibim de bu si.dik kokusu nerden geliyor diye evi hop kaldırıp indirmiş çamaşır suları falan neler neler sonra sağlam dayak yemişti bunu yapan erkek kuzenim :D
İtiraf ediyorum küçük Ken bir arkadaştan görüp elime çiş yapmıştım ne olacak yıkıyoruz diye çocuk aklı işte iğrenç demi
Seninki çok kötüymüş ya benim kuzenimi süreklı dövmen dışında birsey olmadı garibim askere gitcek yaşa geldi hâlâ korkuyorum senden der
Prezervatif şişirmeyende ne biliyimmmmm ahh canim annem bizim yuzumuzden saglik ocagindsn istemeye utanirmis. Nerrye gidiyor bunlar diye
Ay bi igrenc bise daha ortaokulda derste acayip sıkıştım ogretmende kizan biriydi gondermez diye cikamadim tabi tutamadimda. Tum tenefüs ustum kurusun diy3 kostum yaa Allah tan etegim laciverttide kiimse anlamadi
Küçükken ablam beni güldürmüştü bende altıma kaçırmıştım tabi halı battı. Ablamda annem görse ona kızacağını bilmiyordu çünkü hep beni güldürüp altıma kaçırtırdı zorla işte annem görmesin diye ablam tabak ve kaşık getirdi kaşıkla halıdan bütün çişi alıp tabağa koydu sonra tabağı sudan geçirip bulaşık makinesine koydu kimse duymadı görmedi ıyyyy
1,512,970 soru
24,676,555 cevap
367,580 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın