0 oy
571 göst.
Aile kategorisinde (179 puan) tarafından
Yukarda sorum kızlar 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır aksine git yavrum der
(179 puan) tarafından
Ne güzel canım ben çok bunaldim ya
-Reklam-
0 oy
(508 puan) tarafından
Benimki yapmaz niye yapsın ki 
(179 puan) tarafından
Canım çok sıkkın ya ne yapsam anneme yaranilmiyor herşeye laf sürat bunaldin ya çok
(508 puan) tarafından
Aslında seni en iyi anlaması gereken o yani sana git kızım kocamla aran iyi olsun ben seni ozleyince girsemde olur sen mutlu ol yeter ki demesi lazım niye sürat aşıyor ki ??
(179 puan) tarafından
Canım çok uzun bussuru şeyler var hep içime atıyorum senide sıkmak istemem
(508 puan) tarafından
Kiz biz buraya niye giriyoruz birilerinden fikir alıp birilerine fikir verek icin bilgi!alışverişi yapmak icin sadece muhabbet olsun diye değil ki estağfirullah ama ici ne atma anlat birilerine hiç olmadı eşine anlat bi coz ujm yolu bulun ya da annenle konuş diyeceğim ama sana böyle diyipte seni anlar mi
(179 puan) tarafından
Canım biz kaçarak evlendik ilk başta bı sorunlar oldu ama sonradan bı sorun olmadı ama annem bize sürekli bı laf soktu   eşim giderken bile ne gerek var ne yapcak orda  annesi babası napti sizin için ya geçmişte olan bişey  geldi geçti.ben sürekli bunları soyliyerek mutlu olamam ki ben arkada bıraktım  ben bişey yapxagun zaman anneme nasıl soulicem diye düşünüyorum yok gorumcelerinle ne çok konuşuyorsun yok sarjimi vizede bırak  sürekli kiskaniyo eşimin ailesiyle köyü olayım istiyo eşimde bunları goruyo sinirleniyo  annem  ablama gidiyo 1 ay orda kaliyo yigenime bakiyo  ablam caliisyo benim eşim askere gitcek  anneme gel bende kal 1 ay bende 1 ay ablamda devam edelim diyorum yok kalamam ben diyor boyledik dik konusuyor  annem bizim eve geliyo gorumcelerim de geliyor o geldiğinde illaki denk geliyor bu sefer sürat asiyo yok benim başım agriyo ben yatıyorum saçma saçma biseyler soyluyo  ya ben yoruldum cidden kim ne dicek diye yaşamak tan ya  eşime zıt almış herşeyi batıyı eşim yazın gitmişti köyüne biz 2 3 günlüğüne gidebilirz dedim  daha 2 ay önce gitmesini  o diyo yani eaimin ismini bile demek zor geliyo bişey desem aliniyo denesem aliniyo sonrada telefonda naparsan yap babamı soruyon ben kimim ki  falan filan ya  eşimde okadar iyi birisi ki sadece sinirli ama anneme ablama karşı çok saygılı   anneme bı lafı bile olmaz bizim için cabaliyo  ya çok karışık oldu ama içime atyigim okadar şey varki çok bunaldım be kuzum
(508 puan) tarafından
Canım benim ya bence annen sen kaçtığım icin sana öfkelenmiş yani eşinle kaçtığım icin doğal olarak ona da sınırlı eşinin ailesi de sana bisey yapmamış onlara da o yüzden sınırlı ne olursa olsun sen onun abla dusun her şeyinin güzel olmasını isterdi sana kırılmış belli ki oyuzden böyle yapıyor ama hayati sana zindan edecektir bisey yok olan olmuş yani bu kadar
 Öfkeye gerek yok sonuçta sen evlisin mutlusun kaçarak evlenmişsin kaçmadan evlenmişsin seni geri kabul etmişler ve görüşmüşler yani senin yanında olması gerekiyor tamam sana sınırlı olabilir ama sen de onun abla dusun madem hiç görüşmeseydi seninle annenle konuşmayı de sen böyle yapmasa etmese anlatsan ben seninle de eşimle de ailesiyle de mutlu olmak istiyorum desen sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum desen yani anlatsan anlamaz mi ki
(179 puan) tarafından
Canım 5 sene olmuş bitmiş geçmis annem evlenmeden öncede aynıydı benibcok bunaltiyodu  evlendim yine aynı ben bişey derken anneme 10 kere düşünüyorum nasıl dicek ne der bişey derki kusermi diye bugün aradığımda niye böyle yapıyorsun anne dedim hemen konuşma şekli değişti  hep diyorum ben eşimin ailesidir atamam saygım var sevgim olmasada ama annem öyle bı komusuyonmu ayrılsak mutlu olcak   benimle niye bizde durmuyo  bize gelince de kızımın kucuklukleri o eşimin abisinin. Çocuğuna yolluyorum diye yine sürat yapiyo  canım bildiğin gibi değil ya herşeye  ya  biz çabalıyoruz sen de biraz çabala ama yok ilk başlarda böyle değildi sonradan böyle oldu ablamın eşine de aynıydi yok gelmediler öbür tarafa gittiniz sürekli  şehit oldu uçtu gitti şimdi  benim esime takmaya başladı  ya aynı aeyleri yaşadın işte ne kadın dur ya of of
(508 puan) tarafından
Valla üzüldüm ya anne bide yani atsan atılmaz satsan satılmaz yani oda keşke biraz anlayışlı olsa yanında dursa seni üzmek icin değilde mutlu etmek icin yaşasa çok zor bi durum anlaşılan konsuunca da anlamak istemiyor çok fazla hayat her insanın karşısına zor insanlar çıkarıyor demk ki seninkide annen ama ama karşı değilmiş tek ablana da öyleymiş baksana dizi kıskanıyor belkide ama onlara da eşlerinizin ailesi sonuçta yani ne kadar uzak durabilirsin ki
(179 puan) tarafından
Anlamiyo bunu işte canım  ben kimsenin biseyin istemiyorum huzur mutluluk sağlık istiyorum her türlü aradayim cidden dertlesmeye çok ihtiyacım vardı çok sağol hakkını helal et dinledin beni
(508 puan) tarafından
Keske sana fikir verip bu sorunu çözümleyebilsem ama elden bisey de gelmiyor öyle şey ol u r mu estağfirullah annene so yulemeden habersiz git bence bundan sonra ve denk getirmemeye çalış
(179 puan) tarafından
Sağol canım benim
(508 puan) tarafından
Sende sağol
0 oy
(19,043 puan) tarafından
Yoo gidin kızım onların da gönlünü alın der. Gitmemizi ister 
(179 puan) tarafından
Ne güzel ya  bı benim annem mi sorunsal
(19,043 puan) tarafından
Onlar tarafından yaralandıysa üzüldüyse sizin de tavır koymanızı istiyor olabilir . Üzdüler mi annenizi?
(179 puan) tarafından
Hayır sadece kaçtım  başta sorun oldu sonra bı sorun olmadi
0 oy
tarafından
Hayır edemez ona ne ki
(179 puan) tarafından
Çok bunaldım ya kimseye bişey diyemiyorumanlatamiyorum dertlesemiyorum
tarafından
Bazen en yakının bile olsa biraz mesafe iyidir.
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Aman çok gitme Napıcan der :))
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Aslaaaaa

Annem her zaman mutluluk duymuştur
(179 puan) tarafından
Ne güzel ben çok bunaldim
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Neden yapsın aslında teşvik eder zaten uzağa gelin geldim böyle bir derdimiz yok ama bu sefer de yanımıza gelin iş bulun diye çok baskısı var. 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Hayir ben gitmek istemesem annem ısrarla git der surekli beni de bu bunaltıyor 
(179 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(68 puan) tarafından
Sen oraya giderken annenden mi  izin alıyorsun  ne eşinin ailesi ne senin ailenin bu tür şeylere karışmasına izin verme ha zin verirsen evliliğin biter haberin olsun 
(179 puan) tarafından
Bunaldım ya hep arada kalmaktan
(68 puan) tarafından
Empati kur aynı şeyi eşin yapsa annene gidyorsun diye arada kaldım dese çok zoruna gider dimi yani annenin karışması çok saçma gitme annene de ozaman sorunca da eşimde surat yapıyor de hatasını anlasın anne de olsa yuvanı kurdun artık yetişkinsiniz
0 oy
tarafından
Hayır aksine git derdi takı hastalanmasana kadar şimdi gidemem çünkü kalabalığa çıkmam yasak
0 oy
(12,299 puan) tarafından
Ne münasebet :)
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Benimki hep saygılı ol git der bizi nasıl görüyorsan onlarada aynı o şekilde davran der ailem saolsunlar 
(179 puan) tarafından
Ne güzel canım arada kalmiyosun ben çok bunaldim
0 oy
tarafından
Saygıda sevgide kusur etme kızım sen o evin kızısın gelinisin sana düşeni yap iyi şeyleri öğren kötü şeyleri at arkana gitsin evlilik sabır işidir fedakarlık gerekir en küçük sıkıntıda olumsuz düşünme ne bana nede annene nede kimseye anlatma bugün sana iyi olan yarın Bi gün düşman olur yüzüne vurur düşük yanını kimseye gösterme. Evini bedenini temiz tut. Eşine karşı hürmetli hoşgörülü ol. Evin her an yola çıkacakmış gibi misafir gelecekmiş  gibi tertemiz olsun ocağında her zaman hazır yemeğin olsun ani misafir gelir Allah misafiri gelir elin boş çıkma evden kimseyi boş gönderme kapına geleni Hızır a.s bil. Kalp kırma.... Ve daha çoook nasihat. Hamd olsun büyük sıkıntı yaşamadık. Rabbim de yaşatmasın
(179 puan) tarafından
İnslalah canım
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Ben gitmesem git yavrum onlarında gönlü olsun diye başımın etini yer bitirir hatta buraya gelme oraya git önce der :-D ama ben hep ilk anneme giderim ;)
0 oy
tarafından
Yok kiz nie yapsin en cok zaten anama gidiyom ,:)
0 oy
(25 puan) tarafından
Benim annem değilde babam kendini parçalıyo gitmemem için evinde otur falan diyo yani :)) ama baba mecbur gidicem diyorum falan gidiyorum sonunda napim mecbur
0 oy
(3,822 puan) tarafından

Sürat çok kötü bişeydir hız yapmamakta fayda var 

:D

Karışmaz hatta gidip gitmediğimiz sorar çünkü senede 1 götürüyoruz 

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Neden yapsın ki o da eşimin annesi sonucta 
0 oy
tarafından
Benimki eder biraz kıskançlık oluyor canım. Oraya gidiyorsunuz bize niye gelmiyorsunuz orda çok kaldınız bizde az kaldınız falan . Önce güzel konuşur sonra bir anda ona öyle yaptın sen zaten oranın kızı oldun sen burayı unuttun falan yüzüme çarpar 
(179 puan) tarafından
Çok yoruldum ya canım herkesin gönlünü yapmaya çalışmak tan kimse benim uzulmezmi takmıyor ama
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Annem gözümü oyar kaynanama git ara der =)) 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,228 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 842 göst.
17 Şubat 2022 Aile kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.