0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Silindi 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hemen hemen aynı durumdayiz :) bende çok kıskancım halbuki adam dışarıya bile benle gider evden işe işten eve gelen birisi dakikasında olur arkadaş ortamı yok sigarası yok alkolü yok vari yoğu benim yemeğimi yapar temizliğimi yapar koltukta otururken bile ayrı oturmaz herşeyin iyisini bana alır bakar eder meyvemi bile soyar kendisi bı nevi ikinci kolum benim ama beni kiskanmiyor hiç bende bunu anlamıyorum sürekli evde olduğum için mi dedim işe gitsem nasıl olur dedim izin vermemde şayet oldu diyo kendimi yer bitiririm o zaman diyo anlamadım gitti ama aşkım hayatım sevgilim vs bunları hep der bı kıskanması yok he bide romantik değil malesef :) 

-Reklam-
0 oy
(324 puan) tarafından

Anlattıklarına göre eşin seni başının üstünde tutuyor ve herkesin yapısında kıskançlık olmayabilir sana çok güveniyor ki boş kıskançlıklar yapma gereği duymuyor bence sende kıskançlığının dozunu ayarlamalısın.. yapısı böyle demekki romantik değil diyorsun adam sana iyi davranıyor daha ne istiyorsun olana şükret 8-)

0 oy
(7,441 puan) tarafından
Adam o kadar güzel hareketlerde bulunuyor ki buda bir iltifattir daha ne istiyorsun anlamadım kıskançlık şeytan işidir zaten bu davranışları ile seni sahiplendiğini belli ediyor sen böyle doyumsuz davranmaya devam edersen bunların hiç birini de bulamayabilirsin kendine çeki düzen ver bence 
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bu şey gibi pazardan susuz limon alıp eve gelince neden susuz sulu olsun demek gibi elindeki mal bu canım neden değiştirmek yerine kabul etmiyorsun. Kıskançlık konusu da özgüven ve güven durumuna bağlı.
0 oy
tarafından
İlk başta okurken çantadan bahsediyorsun sandım kocandan bahsediyormussun.
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Böyle durumlarda bulmuş da bunamış deriz biz
0 oy
(389 puan) tarafından
Seninki hastalik kiskanclik degil
0 oy
tarafından
Bu kıskançlık değil kendine güvenin sıfır. Kendine güvenin olsa bu evliligi patır patır yaşarsın ve bunlar aklına bile gelmez ben kendime guveniyosam bırak karşı taraf sana senin ona gittiğin gibi gelsin sana 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 382 göst.
29 Eylül 2020 Aile kategorisinde Yesimmirac (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,011 göst.
13 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 456 göst.
5 Temmuz 2021 Aile kategorisinde cemilee.miray (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 745 göst.