Kızlar 3 ay önce doğum yaptım. Eşimle ayrı yaşıyoruz. Kaynanam sürekli bize geliyor sürekli kızımı "kızım, annem", "sen benim kızımsın" "biraz büyü seni alıcam benimle büyüyeceksin" falan diyor. Bu öyle dedikçe bende içten içe sinir oluyorum , kıskanıyorum sanırım. Kızımı kimsenin almasını istemiyorum. Bu hisslerle ne yapacağımı bilmiyorum aslında kötü biri değil ama ben doğum yaptıktan sonra 10 gün yalnız kaldım annem 10 gün sonra geldi yanıma kırkıma kadar kaldı benimle. O 10 gün içinde bir kere bile yanıma gelip bana yardım etmedi, yemek yapmadı. İlk çocuğum doğdu, acemiyim ilk kez anne oluyorum , ne yapayım nasıl yapayım bilmiyorum. Ve işte o günden sonra kaynanama karşı olan içimdeki kızgınlık geçmiyor ve o çocuğumu severken garip duygular oluyor içimde. Sevmeye gelince herkes seviyor ama yardım lazım olunca kimse yok ortada ne yapayım bilmiyorum . Sizce sorun bende mi ? Ben mi yalnış yapıyorum veya yalnış düşünüyorum
Canım ilk bebek olduğu için bu kıskanmalar çok normal. Bende 3 ay oldum doğum yapalı. Burda kaynana bakar doğum yaptığın zaman biz zaten altlı üstlü oturuyoruz. 1 hafta kalmadı bile yanımda. Ama ben de sorun etmedim. Az büyüsün bend3 babaannesiyle kalmasını isterim tabii. Zaten ondan önce ben dedim. Söyle 6 7 yaşına gelince sana vericem anne senle kalıcak senle ilgilenecek diye. Çok da severiz birbirimizi. O yüzden kiskanmamaya çalış. Ilerde 2. Bir bebek olduğunda zorlanmazsin hem babaannesine alışırsa diye düşünüyorum ben
Kuru kuru kabak del del boğazına tak boş konuşuyo senin gaygana
1,492,085 soru
24,380,616 cevap
348,703 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın