0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (4,098 puan) tarafından
-Hastanede hemşire gelmiş dikişlerini kontrl etcem diyip çarşafı açmış bnde geri kapauıp uyucam bn demişim ve sabh kayınvalidm bnu anlatıyo ama ben hatırlamıyorum ( baş ağrım çoktu  uykusuzdum 18 saat suni sancı çekmiştim )

-Bir diğeri ise eve geldikten sonra olmştu bebği hastnye kontrle götürcektik giycek bişey bulamıyorm diye snirlenmiştim çnkü doğurduğmu unutup bol kıyaft arıyodm dolpta sonrdan dank etti :)

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Daha doğum yapmadım ama okudukça çok güldüm bakım banm ki nasıl olacak:D

-Reklam-
0 oy
tarafından
var eşim 50 tlye çiçek almıştı kaynanam ben bunun daha qüzelini 40 tlye buldum demişti ama kendileri bir cicek bile almadılar 10 lira için hem beni sinir etti hemde lohusalıktan dolayı cok qülmüştüm üstüne yetmezmiş qibi eve qeldikten sonra yapay bi çiçek vardı evde dönüp bana dedi bu bile senin eşinin aldıqından daha qüzel bende kendi kendime bunımu bana layık qördüm demiçtim ***** kafam ozamn işte bilemedim aqzına tükürseydin ya kaynanam olacak seytanın işye neyse sinirim yine bozuldu ya 
(50,853 puan) tarafından
seninkide nasil kiskandiysa
0 oy
tarafından
Ameliyattan çıkarken yarı baygın ordaki adama sen çok iyi bir insansın demem :D 
0 oy
(50,853 puan) tarafından
gormemisin bebegi olmus gibi karnim cok aciyo bebegim cok guzel deyip durdum odays her gelene bebegim cok guzel diyodum ,☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,244 göst.
21 Mart 2021 Aile kategorisinde Sare (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 312 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,713 göst.
7 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 898 göst.

404,551 soru

12,119,069 cevap

36,468 kullanıcı

...