Kendi annemlerle ayni bahce icinde oturuyoruz annem sagolsun yemek yapar cagirir kahvaltiya gideriz hergun mutlka 2 kez gideriz bu aksam esim ise gidince yine gittik benim babam cok uyumsuz kavgacı bi insan sürekli bagiriyor surekli hep annemlede kavga icindeler kac kez uyadim babami cocugumun yaninda bagirma die sayisini unuttum artik sürekli küfur bagiris herseye ama yapma diyorum yapiyo banada agiza alinmivak hakaretler ediyo susuyorum bisi demiyorum ama artik bu aksam canima tak etti kizim 1 bucuk yasinda annemin gözlugunu aldi die cocuguma bagirdi bi anda gözüm döndü benimde bende ona bagirdim birbirimize girdik resmen en sonunda hemn cocugumu aldim evime kactim ben ama icim icimi yiyo aksamdan beri ben neden karsilik verdim die bi yandan ben hakliyim artik yeter diyorum annemede yapmadigini brakmiyo hep huzursuzluk küfür aşalama dısarda dünya iyisi ama evde tam bir pislik annemi sürekli aldatiyo sacma sapan seyler ama ben bu aksam kavgada neden kaesilik verdim die kendime kiziyorum kendimi sucluyorum sizce özür dilemelimiyim kiźlar:(