Kızlar bise dicem bunu kimse bilmiyo tanıdıklarım ama unutamıyorum benim 2 çocuğum var ve 1 tanede olsun istedik esimd3 bende seviyoruz ekim ayında ben sreymi cikardim sonra haziran da bebeğim olmus ve kalbi durmuştu sonra ben rüyamda bi kadının bana evimin anahtarı eltim in evinin icinde bi suda olduğunu dedi bende o sırada hamile kaldım tekrar hastaneye gittim doktor cocuk sağ saglim ama kese ayrı haftaya alcam dedi o sıra da ben tekrar aynı rüyayı gördüm bi beyaz elbiseli kadin bana diyodu senin çocuğun evinin huzuru icin o anahtar i al bide yılan vardi odaa diyodu ona inanma yalan hepsi diyodu eltimin evine gittim eltim cok iyi dinine düşkün birisi oyle bis3 asla yapmaz rüyamı anlattım gittik küçük tuvaletin o su gelen yerine baktık benim anahtarım cok ağladım 2 gün sonra doktora gittim bebegim de hic bir sıkıntı yoktu şuan 30 haftadayım masallah hic bi4 seyim yoktu bunu hocalara sorduk suya atılan anahtar ev huzursuzluğa ve cocuk olmamasına neden mis ( rabbime şükür ki iyiki rüyamda gördüm) kaynanamın cenazesi oldu evlere kimler girdi kimler cikti kimseninde günahını alamayz ama hoca cok tanıdık eşini kıskanan birisi seni sevmesini kiskaniyo dedi cok korkuyorum yine yaparlar diye herseyinize cok dikkat edin ve bazi buyuler cok etkili onlar yüzünden bebegimin kalbi durdu o anahtarı da çıkarmasaydım obur bebegimde ölürdü