Artık kocamla arami açacak her görüntülü aramada beni de görmek istiyor ( beni aileye alıştırmaya çalışıyor art niyeti yok ) bense sevmiyorum zerre hiç birini eşimin hatrina çıkıp büyüklere selam verip geri duruyorum , bugün yine karnımı görmek istedi ( gebeyim saçma sapan muhabbetleri var ) görümcem de çoklu aramada görüntülü , kaynimi kaileye alıp cevap vermedim halden anlar diye gorumceme abla utanıyorum dedim güldüm
Utanacak ne var diyor
Kaynım var kayinbabam var akbaba gibi bakıyorlar utanma arlanma yok ne yapacaklarsa tobe Allah'ım çok doluyum her Allah'ın günü aramalarından bıktım kocamla saatim yok bir saat konuşuyorlar. Sanki adamı ben gelin aldım tobe yarabbim ya. Kaynanam desen ayrı facia. Yüzüne söyledim guvenmedigimi benle ugrasmalarindan yoruldum. Cinsiyet öğrenmeye gittiğimde kaynanam , kocamı arayıp çabuk eve gel demesini asla unutamıyorum Allah'a havale ediyorum sanki yedik. Sanki bir tek onun evladı evlendi. Eltimde ***** , her gün evlerinde birde akşamına bir saat görüntülü konuşup goy goy yapıyorlar yılışıklar. Bende beton gibiyim hepsine üzgünüm. Çok hakkımı yediler başta samimi hiç olmadım hala aynıyım , gelin gittim diye kayinbabam artık anası babasıyla işi bitti diyen insan. Ama görümcemin evinde yaşıyor ne hikmetse. Çok moralim bozuk. Benim anam babam yok sanki , istemiyorlar anama babama gitmemi tabi dinleyen kim bogarim hepsini o yüzden hiç sevmediler , o yüzden çok uğraşıyorlar sabrimin sınırı taşıyor. Uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Gilgamis destanı gibi uzattım sanki içimi döktüm sadece. Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsin herkesi.