Kızlar canım sıkkkın o yuzden bu postu acdım ki biraz sohbet edim kafa dağıtalım))
Benim en komik anım ilk gecemiz..
Odaya girdik yarım saat sacımı açmaya vakit gecdi sonra gelinliyim gelinliyin altından belime rezin baglamısdılar ki gelinliyin altındaki o yumru sey varya adın bilmiyorum o dusmesun neyse onu kocam açamadı cok urasdık resmen disiyle falan neyse o belimde kaldı uzandım.. her seye hazırdım ama burden heyacan sardı beni oda usdume gelince gelme diye bagurdim resmen elimle falan ittim)))) o geldi ben ittim o geldi ben ittim)) son gelisi guzel oldu bi geldi yatağımız kırıldı gucden )))) smdide konusub guluyoruz simdide kırık yatakta yatıyoruz anımız var duzeltmicez))))
Ilk gece ah ahhhh saclarimi acana kadar 45 dk gecti banyo ya yıkanmaya girdim 1 saat cikmadim:)) ciktim sonunda eşim kucuk mumlari yatak odasina yakmış yerlere koymus ayak tabanimi bir güzel yaktim;) 2 saatte buzdu sizisiydi gecti tam kendimi hazir hissettim sabah ezani okunmaya basladi bitti derken yumusacik dokunuşları ile oldu bitti:))) bumuymus hani cok aci olacakti bile dedim.yatagi acip icine girincede tovbe ya annem ve teyzem yatagin ortasina 3 bez parçası koymuş gülme krizine girmiştim. Birde ***** ben beyaz nevresim in kenarına cok küçük leke geçmişti sen onu sabah kalk yika as dışarı unut aksaminada balayina gittik 8 gun o çarşaf asılı kaldi komşular dedikodumu yapmış hep:) yeni gelin çarşafı yikayip asmis diye.
Ben esimin hemen uyumasina **** oluyorum . Hamile kalmadan once uyumasin diye cikip ustune otryodm kalk kiz derdi kalkmazdim gidiklardim gül gül ölürdü bende gülerdim:) birde sana cok onemli bisey soylicem der bu hikaye anlatir bende saf gbi dinlerim sonu sacma sapan biter aklina geleni anlatir hikayede anlik :)) nasilda yedin ama der :)
Aaaa walla bizim her günümüz macera.:))))
Eşim işe giderken sabah uyku sersemi sen odanın kapısını kitle.
Odada yedek anahtar yok.
Balkon yok.
5. Kattayim
Telefon mutfakta şarjda.
Ne yaptım olmadı .en son açlıktan odadaki mumu yemistim :))))
Sonra eşim geldi tabi işten. Üzerine bı kustum. Bı rahatladim bı rahatladim sormayin. Mumda meyve gibi kokuyordu.
O gün bu gundur. Yatak odamda su küçük mutfak tüpü yumurta ekmek sucuk ne ararsanız var.
Eşim diyorki kaldır şunları carpilacaz.
Bende keşke bı carpilsan da ne cektigimi bilsen diyorum :)
O kadar cilve yaparsan kırılır tabi :D
Kız ilk geceden kırdınız mi yatağı:)))
Onunla sakalasmam en güzel animiz
Eşim beni çarşıda arabaya bindi sandı ama bınmemiştım bagaja birşey koyuyrfum koydum kapattım araba hareket etti baktım gıdıyr sakq yapıyr sandım ama bayılacak gibi guluyrum ve arkadan gelıyrum öyle baya gidince hatırladı durdu unutmş
İki tane boyle anim var nisanliyken carsiya ciktik esinke yanyana yuruyoruz bir yandan da konusuyoruz derken ayagim bir yere takildi yere kapaklandim esim farketmedi halen birseylee anlatarak yurumeye devam ediyor sonra bir bakti ben yokum yerde kapaklanmisim ama nasil bir gulmedir tutamiyorum kendimi birde ben varim sanip halen konusmaya devam etmesi yikilmistik bir de evliligimizin ilk gunleri kaynanam bir yemek vermisti ismini soylemiyim belki cani ceken olur kaynanam bunu kaynatmis bende kaynamamis sanip tekrar kaynamis suya kattim biraktim kaynamaya esimde oyun oynuyorduk fark bulma oyunu tabi sofrayi kurdum hersey hazir esim de cok acim hadi olmadi mi daha deyip duruyor bende oyuna daldim mutfaga geldim altini kapatip tabaklara katcam kasigi bir daldirdim yemek yok olmus şok oldum bir yandan esim sesleniyor hadiii diye korktum nasil tepki verecek diye onve sonra oyle bir gulmem geldi ki iceri girdim bitanem yemek yok olmus diyorum ama gulmekten soyleyemiyorum ben oyle gulunce oda daha ne olduguni bilmeden kahkaha atmaya basladi vallahi yemek yok olmus gel bak dedim kasikla daldirdi hep dagilmis hamurlar icindeki kiymalar suyun icinde yuzuyor yarim saat gulduk resmen hemen baska birsey yapmistim unutmayacagim iki ani olarak kaldi :)
Cok varda ilk aklima geleni soyleyim gecenlerde bi pazartesi uyku sersemi kalkti gecte kalmisti kahvalti yapmdan cikiyim hemen dedi eline hafta basi oldgu icin yikadgim is kiyafetlerini verdim bide cop birikmisti onu verdim sen uyku sersemligiyle cope is kiyafetlerini at elinde cop poseti sokakta yuruyo mutfak camindan izlerim sokagi cikana kdar yine izlemek icin gectim baktim şok oldum hemn aradim geri döndu copu cope atti kiyafetlrini de aldi :D gul gul balkonda kndimi kaybetmistim valla :D
Bizm her gunumuz komik gecyo yatakta mesela yataga giryoz uzanyoz birbirimize donuzyoz ben tabi afedersiniz gaz cikaryom artk gugundez evde kaynim oldugu icn tutuyorum esimde of gene bomba patladi duryon duryon tam benm gelcegm ani bulup patlatyon der ben gul gul olurum yzunu bburnunu orter bende kokmazki benm osurugum mis gibidir der bide koku almaya calisirim ona bi ayayri guler osuryo bide kokluyo allahm nanasl bi dedeliyle evliyim diye sonra masal anlatirim ona olan uykumuda kacirdin sen oglana anlat der tabi ben susmam hem guler hhem anlatmaya devam ederm ooglan demisken kkarnimdaki afacani kasdetyo oyle hergunumuz boyle komik gecer :)
1,494,764 soru
24,419,452 cevap
351,466 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın