0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kızlar 25+4 hamileyim.özel okulda öğretmenim.m Sene başında okula gittiğimiz için korona oldum. İki buçuk aydır uzaktan eğitim yapıyoruz. Bu hafta 8 ve 12. Sınıflara izin çıktığı için tekrar okula gitmeye başladık. Diğer sınıfları evimizde online yapıyoruz ama 8 ve 12 lere dersimiz oldugunda okula gidiyoruz. Bnm 8 ve 12 lere dersim yok ama benimle aynı branşta öğretmen iki çocuğu olup okula gelemicegi için müdürü arayıp okuldaki derslere benim gitmemi istemiş bırakacak kimsesi yokmus. O evde online yapacakmış. Suanki programım o kdr yoğun oldu ki haftanın 5 günü sabahtan akşama kadar okuldayim onun derslerine giriyorum. Tekrar korona olmaktan korkuyorum:( tepki gösterdim istemedim ama bu sefer ben suçlu oldum işyerinde arkadaşlarım bana farklı gözle bakıyor istemediğim için . İstemesem de sonuç değişmedi seve seve çağırıyorlar. Ben hamileyim onların bana anlayışlı olması gerekirken bana dünyanın işini kitleyip bir de suçlu muamelesi yapıyorlar. Çok kötü hissediyorum kendimi :(((

9 Cevaplar

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Iyde onun derlerine girme gibi bir zorunlulugun yokki girme sende 
(1,304 puan) tarafından
İşte ben normalde evde olup online yapacaktım. Ama o okula gelemiyormus o yüzden bana haftanın 5 günü okulda akşama kadar onun derslerini verdiler.o evde yatıyor. Özel sektör canım seve seve verdiler derslerini istemeyince suçlu oldum
(7,095 puan) tarafından
Sonucta seninde haklarin var keendi dersin degilmis gitmessin istemezsen
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Kolay gelsn cnm. Herkes işine bakar cnm özel okul olunca malûm yani
(1,304 puan) tarafından
Özel sektörden nefret ettim gerçekten herkes kendini düşünüyor
(6,857 puan) tarafından
Öyle cnm bnde çok çalıştım özel sektörde. Patron cebine giren paraya bakar. Sen ne fekadarlik yapmışsın ona bakmaz
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Birincisi 24. Haftadan sonra idari izinli sayılıyorsun 

İkincisi okulda olan dersleri sana veriyorlarsa senin de uzaktan olan derslerini onlar alsınlar.ve herkesin çocuğu var bir tek onlarda değil para almaya gelince alıyorlar 
(3,033 puan) tarafından
Özel sektörde 24 haftada değil canım o memurlar için
(1,304 puan) tarafından
Öyle oldu zaten canım. Benim online dersleri ona verdiler. Ama ben evde oturup online yapacakken sürekli okula gtmek zorundayım o evde. Hamile olduğum için korkuyorum bir kere daha korona olmaktan ama kimin umrinda ki herkes kendini dusunuyor. Özel sektörde 24. Hafta izni yok kamuda var :(
(7,440 puan) tarafından
Özel olduğunu fark etmedim okurken sinir oldum ya canım bı an bütün alternatifleri yazdım
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Bilemedim aslında haksızlık ama 
0 oy
tarafından
Maaşın artıyorsa gir cnm para kazanırsın
(1,304 puan) tarafından
Yok canım maaş artmıyor tabii ki
tarafından
Fazladan ders yükü veriyorlar yani.Allah yardımcın olsun canım.disini göstermezsen ezerler ya özel sektörde.Bransin ne bu arada?Ben de öğretmenim.
(1,304 puan) tarafından
Edebiyat öğretmeniyim canım senin branşın ne. Özel çok zor :(
tarafından
Ben de cnm edebiyat:))
(1,304 puan) tarafından
Aa hangi sehirdesin canım özelde misin devlette mi :)
tarafından
Devletteyim cnm
(1,304 puan) tarafından
Ne güzel canım kafan rahattır yaa Allah bana da nasip etsin inşallah :)
tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Özel okullar böyle yöneticiler çok insafsız iyi yaptığın hiçbişey görünmüyor hep daha fazla isterler allah yardımcın olsun 
(1,304 puan) tarafından
Aynen öyle çok acımasızlar sadece işlerini halletmeye calsiiyorlar. Yani kabul etmeyince ben suçsuz anlayışsız oldum ama beni ve bebeğimi kimse düşünmüyor
(3,033 puan) tarafından
Haftalık ders alma sayınız falan yok mu ben ucretli çalışıyordum özeli bilmiyorum ama işten çıkaramazlar rest çeksen bile yasak zaten hamileyi çıkaramaz tabi ise başlamadan size bisey imzalatmadilarsa
(1,304 puan) tarafından
Yok canım özel sektörde kime ne kadar ders kitlerlerse. Sene başında bir maaşa anlasiyorsun. O da genelde asgarî ücretin biraz üstü oluyor haftalık 60 saate kadar çıkarıyorlar maaşı haketmen için sonuna kadar somuruyorlar
(3,033 puan) tarafından
Seref yoksunları işte bunlar utanmasalar okulu bike temizletir bunlar
0 oy
tarafından
Sen şuan idari izinli degilmisin çalışabilir raporu mu aldın
(1,304 puan) tarafından
Yok canım 32. Haftada izne cikiyorm.  24. Haftada olan izin memurlar için ben özel sektörde çalışıyorum
(1,304 puan) tarafından
Onlarınki bebek bizimki değil zatenn
tarafından
Ben olsam dile getirin solerim bunu yapmam yapma gibi bı zorunluluğun yok işten çıkarmazlar tazminat davası açarsın
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Beş sene calistm dersanede Allah hepsini bildiği gibi yapsın eğitimci değil tüccarlar. Sorsan büyük, ismi olan bir kurumdu çalıştığım yer, konu öğretmene gelince hiçbir hakkın yok. Ben eşimden dolayı bırakmak zorunda kaldm ama kurtulmuşum, işimi severek yaptığım için nelere katlandm. Benden sonra arkadaşlarımı hiçbir haber vermeden sezon başında işten çıkardılar tazminat almamaları için de her yaz sigorta çıkışı yapmışlar öyle de vicdanszlar. İnşallah atanır kurtulurz
(1,304 puan) tarafından
Ben de nefret ettim canım insanı meslekten soguturlar. Hiçbir hakkımız yok gel deseler gideceğiz kal deseler kalacağız . Maaş veriyorlar diye gece yarılarına kadar çalışıyoruz. Düşünmüyorlar evin çocuğun var mı . 9 da çıktığım oluyor okuldan. Hiçbirine hakkım helal değil . Çalışmak da zorundayız atanmak çok zor:(
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Canim 24. Haftada dogum izinine cikabiliyorsun diye biliyorum bu pandemiden dolayi bir arastir istersen dogum iznine cik bakalim o zaman ne yapacaklar ayip ya tamam birakacak kimsesi yoksa hepsi de sana verilmez ki 
(1,304 puan) tarafından
Aynen öyle canım o kadın da arkadaşım beni düşünmemesi çok üzdü. Direk ona verin derslerimi demiş. Ben hamileyim hiç dusunmedi kendini kurtarmaya baktı. Ben istemeyince de düşüncesiz ben oldum herkes bana tavır aldı onun gelmesi zor diye :( bnm gitmem daha zor ulaşımım da zor. Herkes kendini dusunuyor iste
(1,674 puan) tarafından
Peki pandemi olmasa ne yapacqkmis cocuklari mecbur gelecekti o zaman kullaniyor bazilari bu durumu neyse canim cift maske tak yaninda da hep kolonya bulundur git bagisikligini guclu tut bir de
(1,304 puan) tarafından
bir kere oldum hamileyken. İnşallah birdaha olmam sağ ol canım
(1,674 puan) tarafından
Insallah canim dikkat et kendine insallah antikor uretmissindir de koruyordur seni

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 457 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
0 oy
2 cevap 234 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu