En başta bunları konuşmanız yanlış..
İkinizde saçmalamışsınız özür dileyerek söylüyorum..
Tabi seninki daha ağır olmuş onun dediğine bakarak..
Biz tam tersine birbirimize hep güzel laflar ederiz tabi gerçek hislerimiz laf olsun diye değil..
Mesela o bana iyiki o ilk tostu sipariş ettin der bizim lojmanın kantincisiydi de kendisi
İkimizin de ikinci evliliği o 39 ben 32 yim 1.5 yıldır evliyiz daha dün omuzunda uyuttu sensiz yıllarım boş geçmiş daha önce nerdeydin sanki dedi..
Gibi gibi sözler ile ruhumu doyurur kalbimi incitmez.. Tabi bende ondan aşağı kalman ilgimi sevgimi gösterme konusunda hatta en küçük kaynım aşk böcekleri diyor bize Kurban olduğumun yarattığı diye başlarım genelde cümleme..
Asla böyle saçma konulara girmeyiz giripde birbirimizi incitmeyiz..
Yapmayın böyle saçma sapan mevzularla birbirinizi incitmeyin hayata bir defa geliyoruz bunun ve birbirinizin kıymetini bilin.. Abla tavsiyesi vereyim git kocandan özür dile deki sen birden böyle pat diye çirkinsin deyince kırıldım onun verdiği üzüntü ile bende seni kırdım bunlar kırgınlıkla söylenen sözler iyi ki evlenmişim iyi ki de gözümü sende açmışım de ama lütfen bi daha bana böyle kırıcı sözler söyleme inciniyorum bu da sana olan sevgimin yoğunluğundan oluyor de bak o adam yağ gibi olur gönlünü de alır barışırsınız ve bi daha da böyle gereksiz konulara girmeyin derim.. Acizane bi abla tavsiyesi..