0 oy
2,332 göst.
Aile kategorisinde (7,133 puan) tarafından
Dün akşam eşimle konusuyoduk konu bekarlığa geldi onla alakalı konustu sorna Bi anda dedi  mesela sen cok mu güzelsin hayır çirkinsin ama ben seni sevdigim için bana güzel geliyorsun dedi cok kalbim kırıldı gercekten Bende alındığımı belli etmedim birseyler daha konustuk ettik sonra ben de dedim ki ben senle tanıştığımda 15 yaşındaydım daha gözlerim açılmamıştı ilk seni gördüm sevdim 19 oldum evlendim. Şu an 21 yasındayım yani ben şu an bekar olsam senimle yeni tanışsam evlenmem. Neden dedi çümkü senden daha iyileri de var ben senin herseyine sevdigim için katlanıyorum yeni tanısam sevemem heralde dedim. O da beklemiyordu sonra alındı ama birsey de demedi aslında  döndü arkasını uyudu. Ben ona hakaret etmedim gercekten beni kırdığı için de kırmak istemedim gercek buydu yani. Ama o bana hakaret etti resmen pat diye çirkinsin dedi beni çirkin buluyormış demekki aslında eskiden güzelim diye severdi belki de bu yüzden cok zoruma gitti

Bugün de akşam işten geldi suratı beş karış iş de biriyle falan tartıştı sandım. Ben kalbimin kırıdlıgnı belli etmek istemedim aslında yada edemedim bilmiyorum sadece sustum. Ama o tribe girmiş ne alaka ise. Yanına gittim birsey mi oldu ne bu suratın falan dedim üf Bi git falan dedi cocuk gibi trip yapıyor resmen bende Bi daha seslenmedim hiç. Bi de utmadan trip yapıyor onu mu çekecem Bi de suclu oldum durup dururken ben ses etmiyorum senin dediklerine sen ne diye atar gider yapıyon yani

Hep içime atıyorum hep hep anlatacak kimsem de yok buraya yazıyorum uzun odlu hakkınızı helal edin kızlar Biraz olsun içimi döktüm size.. 

40 Cevaplar

0 oy
(1,475 puan) tarafından
Ben güzelimde neoldu sanki 2evlilik yaptm hattmda cok fazla keşkelerim var
-Reklam-
0 oy
tarafından
canim benim neden susuyorsun anlamadim tamam sus ama hislerini belli et ileri gitmek istemiyorsan gitme. bence once sen bana cirkinsin dedin bunun uzerine uzulup sana bunlari demis olabilirmiyim biraz dusun atiyorsan tribini ondan sonra at de got yat..en azindan seninde ona takildigini anlar sende tribe baslarsin.. Ayrica herkesin kocasi.iyi ama eminim kimse kocasiyla evlenmez bu da bir gercek. Onunda oyle soylemesi farkli bir sebeptendir. bak ben evlendigimde hep susuyordum baktim esim hep ustume geliyo sonra dedim ki annemin yaptigini yapmayacagim o soylendikce ben daha cok soylendim yanii sen susarsan o da seni bastirmak icin herseyi yapar ve erkeklerde genelde susulmasini ister ama susandan da hoslanmaz.. kesinlijle susma bagir cagir demiyorum seni uzen seyleri dile getir kiz vs ..
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Burda  eşin  haklı  canım  kırılması  çok  normal  
0 oy
(720 puan) tarafından
eşimde nisanliyken ben güzelliğe bakmıyorum baksaydim senle evlenmezdim demisti. cok zoruma gitmişti nerdeyse nişani atacaktim sonra ben oyle demek istemedim eger guzellige baksaydim evlenmezdim cunku her zamn guzelin guzeli vardır faln diye gönlümü almaya çalışmıştı. ama cok zoruma gitmisti.her aklima geldiğinde trip atarim yine aklima geldi gidip trip atacam adama:)
tarafından
Allah'ım yaaa uzulim mi bence gülim)))
0 oy
tarafından
Ben eşime yaşlısın demiştim oda bana çirkin sabah sabah trip atıp aglamıştım tabi hamilelik hormonlariydi şimdi hiç tınlamiyorum bile kendi caliyor kendi oynuyor
0 oy
tarafından
İkimizde çok ağır konuşmussunuz ama burda eşini savunmuyorum ama sana senin güzelliğine bakmadığını seni gönül olarak sevdiğini söylemiş zatn güzellik geçici senin kirilmanida anlıyorum ama senle evlenmezdim demen eşinin zoruna gitmiş keşke öyle demeseydin neyse olan olmuş inşallah aranız tekrar duzelir
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Sana çirkindin demedi gerçekten kötü birşey ama sen daha ağır konuşmuşsun bence
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Bence bunları sorun etmeyin ya evlilikte sonucta ayni evde yasiyoruz o sana senj sevdiğini söylemiş ne olursa olsun sanki sen pişman olmuşun gibi konuşmuşum gidip saril barisin nolcak sanki ölümlü dünyada esin o sonucta Allah baska dert vermesin bunlar için birbirinizi kırdığınız a değmez valla 
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Öyle ölmez bacım füze atsaydın. Aslında mantıklı düşünürsen esin kötü birşey dememiş 
0 oy
tarafından
Kas yapayım derken göz çıkarmış eşin :) 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Birbirinizi karşılıklı kırmışınız
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Baya bir  sohbetin mahetmissiniz   o çirkin dedi diye sende iki misli intikam almışsın şuan normale donseniz bile bu sözlerin gün gelir karşına çıkar adamlar kincidir Kendi  Ayana sikmisin
0 oy
(195 puan) tarafından

Kendisi Brad Pitt mi acaba:)Sen de ben senin sevmeni sevdim yoksa Brad Pitt deilsin deseydin.Sinir oldum şu an.

0 oy
(679 puan) tarafından
Ama o sana çokmu güzelsin derken mukemmelmisin  ama seni sevdiğim için bana güzel geliyorsun demiş sen şuan senle tanışsam evlenmezdim2 demişsin bence senin ki çok ağır olmuş onunkinde  bir yanlış yok 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Kısasa kısas yapmisisniz ama yersiz olmuş esimle sohbet arasında mesela benim boyum 1.,50 eşimin , 1.76 falan ben kiloluyum eşim çok zayıftı evlendigimizde. Smdi bazen diyor sen gittikçe çekiyorsun evlenirken gözlerin nereye baktın diyorum yokluktan diyor gülerek bende ona diyorum zayıftin zor yürüyordun yolda seni ayağa kaldırdım iyi baktım eşinde öyle demek istemiş.. ama sizin dedikleriniz çok ağır şeyler
0 oy
tarafından

En başta bunları konuşmanız yanlış..

İkinizde saçmalamışsınız özür dileyerek söylüyorum..

Tabi seninki daha ağır olmuş onun dediğine bakarak..

Biz tam tersine birbirimize hep güzel laflar ederiz tabi gerçek hislerimiz laf olsun diye değil..

Mesela o bana iyiki o ilk tostu sipariş ettin der bizim lojmanın kantincisiydi de kendisi :)

İkimizin de ikinci evliliği o 39 ben 32 yim 1.5 yıldır evliyiz daha dün omuzunda uyuttu sensiz yıllarım boş geçmiş daha önce nerdeydin sanki dedi..

Gibi gibi sözler ile ruhumu doyurur kalbimi incitmez.. Tabi bende ondan aşağı kalman ilgimi sevgimi gösterme konusunda hatta en küçük kaynım aşk böcekleri diyor bize :)  Kurban olduğumun yarattığı diye başlarım genelde cümleme.. 

Asla böyle saçma konulara girmeyiz giripde birbirimizi incitmeyiz.. 

Yapmayın böyle saçma sapan mevzularla birbirinizi incitmeyin hayata bir defa geliyoruz bunun ve birbirinizin kıymetini bilin.. Abla tavsiyesi vereyim git kocandan özür dile deki sen birden böyle pat diye çirkinsin deyince kırıldım onun verdiği üzüntü ile bende seni kırdım bunlar kırgınlıkla söylenen sözler iyi ki evlenmişim iyi ki de gözümü sende açmışım de ama lütfen bi daha bana böyle kırıcı sözler söyleme inciniyorum bu da sana olan sevgimin yoğunluğundan oluyor de :) bak o adam yağ gibi olur gönlünü de alır barışırsınız ve bi daha da böyle gereksiz konulara girmeyin derim.. Acizane bi abla tavsiyesi.. 

0 oy
tarafından
Aman benimki bana da der çirkindin de ben aldım seni bende sen almasaydın başkası alırdı he çirkinin alıcısı vardır almasaydın derim susar takma sende 

Yanı senin dediğinde hafif kalmamis
0 oy
(15 puan) tarafından
Ahhh ahh seni çok iyi anlıyorum.Ben de eşimden boşanıyorum suratına tukurulmiycek şahıs da dün bana iyy senden igreniyorum dedi.Sebebi dışarda karı kıza baktığını söylemem.Ben eşimden daha güzel ve daha bakimliyim. Dişlerini fırçalamaz düş al demesem almaz.pasaklinin teki yemek yer çocuk gibi üstüne döker pisliğini temizlemekten bıktım.hadi eşim der susarım ama ilgi yok alaka yok hakaret başka kadınlara bakar.Birde beni beğenmez. Sakın taviz verip alıştırma alıştırırsan devamı gelir.terbiyesizler adam olsalar eşlerine bu lafları etmezler.disardaki kasarlarada ağızlarının salyası akar
0 oy
tarafından
Yüzü güzele bir günde doyulur huyu güzele bir ömür doyulmaz demişler 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,173 göst.
22 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,048 soru

12,104,013 cevap

36,422 kullanıcı

...