0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar ben artık bunaldım yıprandım tükendim daha fazla bu evliliği yürütemeyeck gibiyim kahvaltı hazırlarım eşim uyur yemez tek başıma yaparım akşam yemeği olur telefonla uğraşır evde iki yabancı gibiyiz ne oturur çayımız olur kahvemiz o kendi aleminde ben kendi aleminde evlendiğimiz evleneli ne bir güzel söz duydum ne bir hediye hiç bişey yok ruh gibi adam yatakta yatarız sırtını döner yatar ne sarılma ne bişey hiç bişey yok kendi ailesi de sürekli karışır eder artık yürümekten yoruldum seviyorum seni diyor ama hergünüm böyle böyle de olmaz ki bebeğim var boşansam bana verirler mi diye düşünüyorum oturup kalıyorum kızlar artık yoruldum intihar edecek duruma geldim :( 

13 Cevaplar

+2 oy
(1,340 puan) tarafından
Bebeğini sana verir zaten devlet ama şunu diyim hepizin kocası aynı halt yani yinede sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun
-Reklam-
+1 oy
(3,896 puan) tarafından
Bnm eşimde böyle yani monotonlaşıyorlar bi süre sonra her şey bu hale geliyor bu yüzden eşin böyle davranıyordur üzülme oyalanacak bi şey bul cnm ayrılık çözüm değil.Eşlerimizin yapısı bu..
0 oy
(570 puan) tarafından
Kaç yaşında bebeğin kuzum
(1 puan) tarafından
10 günlük daha :(
(570 puan) tarafından
Sana verirler o zaman tabide bu lohusalıkda böyle olmuşda olabilirsin
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Aile terapisti ne gidin cnm. 
0 oy
(167 puan) tarafından

Kuzum niye böyle yapıyor Bi  sorsan belki Bi beklentisi vardır sevdirmeye çalışsan kendini tabi ne yaşadınız aranızda ne geçti kaç yıllık evlisiniz bunlar da önemli 

0 oy
tarafından

Canım sanırım aramızdan birisin ama kendinden yazmak istemedin. Anlayışla karşılıyorum. Fakat bence önce bir sakin ol bak evladım var diyorsun. Yuva öyle hemen kurulmuyor. Eşini şuan senin söylediklerin kadarı ile bilebiliriz fakat ( asla sorun sende demiyorum asla ) bu evlilikte sen ona karşı nasıl davranıyorsun kendini en iyi sen bilirsin. Bunu düşündün mü. Eğer kendinde hic bir şekilde hata bulamıyorsan lütfen eşinle konuş. Konuştum neler yaptım düzelmiyor dersen bir evlilik terapistine gidin. Ben şiddet aldatma çocuklara kötü anne - baba sorunları dışında ayrılmaya yuvayı bozmaya çok karşıyım ve üzülüyorum. Lütfen sakin kal ve düşün. 

0 oy
tarafından
Canım şuan lohusasin kendini fazla strese sokma eşinle hiç konuştun mu neden böyle yapıyor diye
0 oy
(800 puan) tarafından
Allah yardım etsin canım bebegini tabiki sana verirler en az 7 yaşına kadar annede kalır sonrasında çoçuk seçimini yapar anne derse annede baba derse babaya verilir ama bana sorarsan bunlar için yuva dağıtmaya değmez her eş aynı olcak degil hediye almıyordur ama başka iyi yönü vardır iyi yönlerine bakmaya çalış yuvanı yıkma babasız annesiz çoçuk yetiştirmek çok zor 
0 oy
(940 puan) tarafından
Eşinle hiç konuştun mu
0 oy
tarafından
Ayni sorun benrede var. Benim esim asiri oyun oynuyor ilgisiz cok kavga ederiz en sonunda canima tak etti felaket bi kavga cikti ve ailesini aradım gelin alin bunu dedim sinirden ağlıyorum.  Geldiler iste nasihatler cart curt. Dedim bn herseyi biliyorum oglunuzla yurumicek kahrini cekemiyorum cekmicem de dedim. Daha yeni oluyo bu olaylar. 1 hafta oldu. Ailem burada degil bosanmak istediğimi soyledim hem kendisine hem ailesine. Tabi esimde altta kalmaz senle evlemdigime lanet olsunlar nefret ediyorumlar. Agiza alinlayacak hakaretler falan. 1 haftadır konusmuyoruz yuz yuze bakmiyoruz. Ama kararimin arkasindayim. Ailemin hic biseyden haberi yok memleketten geldikten sonra aileme ayni sekilde anlatıcam ve yolumu ayiricam. Bizde siddet de vardi. Kapiyi kırdım elimle. Inan anlatsam soka girersin. Inan ki su hayatta kimse icin uzulup yıkılmaya degmez.  Bi bu kadar daha yasamicam ben
(1,037 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim. Zaten mutsuzsan ki şiddette var dıosun dogru karar vermıssın. Kadın biraz guclu durmalı kendini ezdırmemelı. Sende kararın arkasında durmussun
0 oy
(23 puan) tarafından
Yapma bence bi konuş baklim ben bun lari istiyorum sende neden yap miyor sun de bi konuş Allah yardım cin olsun 
tarafından
Bazi insanlara herseyi noktasina kadar anlatırsın ama genede anlamazlar.  Bazi seyler icten gelir hic bi sey siparisle olmaz. Bu tur insanlara asla bisey anlatamazsin anlatmak seni yorar.
0 oy
(869 puan) tarafından

Konuşmayı dene bakalım belki bir sorunu vardır 10 günlük bebegin var daha çok küçük belki lohusasın diye gözüne bu kadar batıyordur 

0 oy
(568 puan) tarafından
Saçmalama ne intiharı ,ne boşanması herseyini alıyorsa evine bakıyorsa çocuğunun eksiği yoksa otur oturduğun yerde bak valla pandemi herkesi mahvetti boşanmak çok kolay ama sonrası zor yeri gelio ailenin yanında sigamiosun bebeye bişey deseler zoruna gidio çalışır bakarım diceksin iş mi var herkes bitik emin ol hepimizin kocası aynı ben lohusayim adama ısrarla erken gel korkuorm diyorum o surtecek yer ariyo gel çay içelim diosun ben mutfakta kahve sigara yapiorm dio bı pazar evdesin bugünde benimle kal diorm isim var dışarı çıkmam lazım dio yani ne bilim herkes aynı sen sanki bizimkiler sarılıp göğsünde mi uyutuyo saniosn valla ben ortalığı toplayip yatana kadar o uyumuş oluo boşver sen yavrun için sabret ne hali varsa görsün koca ne Allah aşkına evladın için işte baba var mı var olay bu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 413 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 368 göst.
23 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gkchtc (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 241 göst.

412,496 soru