Bi hamile kal sen, icinde kelebekler ucusacak, acaba kiz mi erkek mi diye diye gunler gecicek. Kiyafetler alicaksin, sevdigin insandan bi bebegin olsun istemez misin? Ailen tamamlanir bide boyle dusun. Annelik zor bisey evet, halen uyutmaya calisiyorum, kostur kostur isleri yapiyorum ama, basimi yastiga koyunca Cok sukur diyecek dunyaaa kadar seylerim var. Dusunsene, anne baba diyerek ortalikda bi miniginiz gezecek ay Rabbim nasip etsin kiz hayirlisiyla bende tekrar anne olmak istedm henzu 48gun oldu dogum yapali ahshsjs
Doğum korkun falan mı var acaba
İlk başlarda zorlu süreç olur lakin zamanla düzelmeye başlar. Annelik zoru sevmektir, gücüyle sabrıyla üstesinden gelebilmektir ❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣ Allah'ım herkese nasip etsin inşallah...
İlk seneler ortak kararla istemedik sonra istedik bu sefer de o bizi istemedi zor ikna ettik sonunda geldi minnak oğlum. Evlat gibi koku yok aşk yok değerli yok gülüşü tüm gününü cennette ceviyor da biz güzelliklerin başındayız hele bı yürüsün oyyy bide anne desin o Gücük duruşlarıyla öyle bir onur yok gurur yok annelik Rabbimin hediyesini bize iyi düşün taşın bence Cennet kokusu koklamak istemez misin
Ne kadarlık evlisin, kaç yaşındasın.Hamilelik , doğum ,ve bebek bakımı çocuk büyütmek bayağı meşakkatli şeyler canım .Kendini hazır hissetmiyorsan eşini karşına al henüz istemediğini hazır olmadığını anlat.
1bucuk yaşında oğlum var.33yaşında evlendim.Korunursam sonra olmayverir diye korunmadım.Allah verirse verir vermezse vermez diye akışına bıraktık.Evlendikten 2ay sonra hamile kaldım .Allah evladımı başımdan eksik etmesin , uzun ömür versin ama çok zorlandım.Yardım edenim yok , tek başıma büyüttüm, annemi hamileyken kaybettim, eşim bazen yardım etti bazen iş yerinde çok yorulduğu için yardım edemedi.Tüm gün gece de dahil hep oğlumun bakımyla uğraşıyorum bazen saçıma bi tarak vuramadığım , tuvalete bile anca gidebildiğim zamanlar oluyor.O yüzden kendimi bazen anne gibi değil oğlumun elinde bir köle gibi hissediyorum
412,232 soru
12,409,636 cevap
44,783 kullanıcı