Açıkcsı sfrmataş vardo ve senn gbi sancılı geçti , snra ameliyat dediler kapalı meliyat oldum ve sonrı dehset acılı ilk gün berbat hemde karnına hav basıyorlarmıs içeride rahat hareket etmek için yada yapışma olmasın diye mi bilmiyorum artık orasını kalktıgımda müthiş bi ağr sancı vardı kasıldıkca karnımdaki hava dahada ağrıttı vee resmen ortalığı yıktım , ilk gün dehsetti zaten dış dikişler pek acımıyor ama içerde karın yukarısında biyer dehşet acıyordu inan ban amacım korkutmak değil yaşdıgımı anlatıyorum , ilk gün o hava olayı kendini rahat bırakmazsan canın cok yanar. Ben 1 kere kastım acıdı acıdıkca kastım daha cok acıdı , ölücem sandım. Hemen ayaklanamadm, yürümem iş yapmam bebegime bakmam toplamda 1.5 haftamı aldı neden blmyorum normalde 4 yerden giriyorkarmıs biri karın alt tarafından ama yakın zamanda aezaryen oldugum için girmediler ordan ve her kesikte 1 2 dikiş olması gerekirken 3 4 dikişim vardı bu yüzden dediğim gibi karın içi cok acıyo üst bölümler kişiden kişiye değilir tabi , ama cektiğim acılardan daha azdı hamike değilsen hemen gün almanı tavsiye ederim o kadar cok rahatladım ki cekme bu derdi