0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (723 puan) tarafından

Evimizin önünde yuruyus yolu var havalarda guzellesti ama bi yandan kızlara özelsadece kızların olduğu spining zumba plates diyetsyen desteği bile olan spor salonu var fiyatı aşırı çok yok ama napsam bilemedim kızlar .çarşı da kaliyo spor salonu eve gelene kadar usuturm diye cekiniym ondan bilemedim.sizce napayım evin önünde tempolu yürüyüş mu spor salonu mu ;) napalim hangisi etkili olur

7 Cevaplar

0 oy
(723 puan) tarafından
Sizce  napmaliyim??
-Reklam-
0 oy
(3,836 puan) tarafından
usutmezsin bence. biz evde leslie yapiyoruz 1 saat sogumuyorum valla. 
(723 puan) tarafından
Sence hangisi kuzum o zmn spor salonu mu
(3,836 puan) tarafından
spor salonuna gidecek azmin ve maddi gucun varsa oraya git. sadece yuruyusle istedigin kiloya ulasman zaman alir illa yaninda squat mekik vs. baska hareketler yapman gerekir. evde ertelemzsen sporunu spor salonuna gitme
(723 puan) tarafından
Kesinlikle doğru diyon .yürüyüşle zor oluyo tempolu yurursem iyi olur belki diye dsndum .uzak olması terim soğur diye dusundryo. Eve uzak baya ama çok güzel yer ondan
(3,836 puan) tarafından
ben yuruyus + leslie yaptim perte ciktim :D
(723 puan) tarafından
Baya iyi spor yapmışsın sen ama benimde öle yapmam lazım aslında. Gündüz yurucen akşama doğruda bi lessi tamam ama ben 2 defa duş almaya useniyom işte tek seferde tempolu halletmem lazim :)))
(3,836 puan) tarafından
yok ya valla 45 dakika leslie yapacagima 30dk yap sonra squat mekik falan tamamdir. gunde iki defa 45 dakikalik leslie + en az 3 km yuruyus yaptim canim cikti. sisti ayaklarim hala inmiyor valla.
0 oy
(874 puan) tarafından
Salon tabiki kış geri geliyor disiplin olmadan spor olmaz kendi başına istikrar sağlamakta zorlanırsın hava şartları etkiler seni 
(723 puan) tarafından
Bende öle dsnyom yardımcı olur diye ama uzak işte eve gönderken hasta olurum diye kuzum .terim sogur diye
(1,885 puan) tarafından
Spordan sonra salonda iç çamaşırına kadar üstünü değiştir zaten ıslak oluyor. O zaman usutmezsn cnm
(874 puan) tarafından
Aynen koronadan önce yıkanıp kurulanmak mümkündü şuan durum ne bilmiyorum ama tamamen saçları kurutabilirsin
0 oy
(410 puan) tarafından
https://www.hommbitkisel.com.tr/urun/430/HOMM947666673

https://www.hommbitkisel.com.tr/urun/618/HOMM947666673 termal karin bolgene suruyorsun yag yakimini destekliyor spor yaparken yada yururken cok faydasi var
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Yürüyüş ve leslie yapsan etkisi olur canım ben öyle zayıfladım

(723 puan) tarafından
Benim baya,zor gidiyo kuzum ondan motivasyonum dsuyo ya .bi yerde hata mi yapiyom bilmiyom az ve dengeli besleniyom aslında ama.leslie bende yapiyom arada .hangi mile yapıyon leslienin
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Salonlar yasak şuan cnm yürüyüş yap
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Salonlar bi açılıp bi kapaniyo canım ne olacağı belli değil eğer kararıysan kendinde başarabilirsin spor salonu şart değil 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 402 göst.
26 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebeko (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleklerin_annesi05 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,539 puan) tarafından soruldu

405,848 soru

12,163,488 cevap

36,613 kullanıcı

...