0 oy
580 göst.
Aile kategorisinde (826 puan) tarafından
2018 yılında 3 aylık bebeğimin kalbu durmuştu hiç bi kanama ağrı sancı falan olmamıştı ultrasona girmesem bilmezdim.  9 haftalık gibi görünüyodu kalbi durmuş kürtaj ettiler. Ben o an hiç bi şekilde düşünemezdim şimdi aklıml kurcalıyir o zaman yapışmış demişti doktor duvarlara çok kötü bi andı neyse bebeğimi tıbbı atık gibi attılar ve ben buna çok üzülüyorum günahmı yapmış oldum şimdi ben çok üzülüyorum bu duruma aklımdan çıkmıyor. 

7 Cevaplar

0 oy
(2,091 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaşadım canm 8 haftalikti bizim bir suçumuz yok ki canm dolayısıyla günahta değil diğer  tarafta şefaatçi olurlar inş bizlere
(826 puan) tarafından
İnşAllah canım. İlk göz ağrımdı  aklımdan çıkmıyor tuvalete dökmüşlerdi galiba tuvaletin önünde oturup ağlıyordum
-Reklam-
0 oy
(28,965 puan) tarafından

:( çok geçmiş olsun o esnada nasıl olur bilemiyorum yani kan parçası alıninca darma dağın oluyor bilerek aldirmamissinki günahı neden olsun

(28,965 puan) tarafından
Çok zormuş Rabbim sabır versin sana üzme kendini dua et bol .için ferahlasin
(826 puan) tarafından
Saol canım. Allah en hayırlısı bilir ben isyan etmedim o zamanımda bile beni üzen öyle gitmesi oldu bi kaçgündürde düşünüyorum öyle gitmesi. Dua ediyorum canım o dünyamda göstersin Allah bana yavrumu
(28,965 puan) tarafından
Gösterir inşAllah üzülme
(7,934 puan) tarafından
Canım neden öyle uyuşturmadan kürtaj yaptılar benim 2arkadaşımı uyutmuşlardı ama onlar devlette lokal yaparız denince özele gitmişti
(826 puan) tarafından
Devletde yaptılar canım. ben kendimde değildimki ne yapıyoıar nasıl yapıyolar hiç bişey bilmiyodum bebeğime ağlıyordum sadece. O anda bişey düşünemyiyosunki
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Sonuçta bebeğin ölmüş eger alınmazsa seni de zehirler. Günah degil ki şu kısmı anlamadım ama 2 aylik bebek zaten mercimek kadar sen attıklarını nasil gördün? Narkoz vermediler mi
(2,477 puan) tarafından
Ayyy bende kürtaj oldum kimyasal gebelikti.. kalp atisi duyamadik 8 9 haftalikti ben ozelde oldum uyaninca odadaydım hic gormedim bilmedim hissetmedim.
(826 puan) tarafından
Hayır canım her şeyi hiss ettim nasll kestiklerini içimi çıkarıyolardı sanki o kadar acı çekdimki acım bi yana yavrumu alırken çok ağladıç
(13,316 puan) tarafından
Ben de görmedim özelde oldum da hastanede çalıştım ordan biliyorum. Biz duymuştuk
(2,477 puan) tarafından
Ayyy cok üzüldüm.. ben hissetmedim çünkü ama buda Allahtan gelen birşey kuzum.. bizim elimizde degil ki
(826 puan) tarafından
Orası öylede ben acımı düşünmemki hep yavrumu düşünürüm neden attılar öyle
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Bunun için yıllardır ağlıyorum senin gibi tıbbi atık gibi attılar evladımı diye günah değil canım Allah bize vermek istemedi onu
(826 puan) tarafından
Orası öylede hiç bi zaman isyan etmedim Allaha ama öyle gitmesi beni üzüyo
(13,316 puan) tarafından
İsyan etmedim de ben de öyle çok üzüldüm
(826 puan) tarafından
Çok şükür şuan 10 aylık oölum var.  Allah en hayırlısını bilir beni üzen tıbbı atık gibi atmaları olması
(13,316 puan) tarafından
Benim de 5 aylık oldu oğlum aynı şekilde aklıma geldikçe ağlıyorum anlarım
(826 puan) tarafından
Kader ortağıyız desene. Meleklerimiz onlsr bizim. Allh yavrularlmızı korusun canım.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
O fetüstü daha bebek bile değildi. O hissiyatını anlıyorum ama boş yere vicdan yapma. 
(826 puan) tarafından
Ne bileyim sonuçta canımda bi parçaydl
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Canım 2arkadaşım da 8haftalıkken aynı kalbi durmuş aynı şekilde vermemişler
(826 puan) tarafından
Benide üzen şey o vermemeleri 3 aylık bebek küçülde olsa bebekdir yani öyle atmaları hemde tuvalete bence attılae çünlü tuvalet kandı oturup ağlıyordum tuvaletin önünde
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Bende bu hisse doğumdan sonra çok kapıldım ikizi duruyo sonuçta 9 ay kaldı içimde kızımın eşi ile beraber oda gitmiştir doktora sormaya da dilim varmadı :( 
(826 puan) tarafından
O anda düşünemedimki keşke kayınvalidem yada ablam düşünseydi atmasalardl en azlndan gömselerdi atık gibi atılması üzdü benide  Allah sabır versin sanada canım. E

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 685 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 504 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneolmak. (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Farah00 (77 puan) tarafından soruldu

407,708 soru

12,238,401 cevap

36,967 kullanıcı

...