Böyle yapma canım. Anneyiz biz güçlü durmalıyız her daim. Evet yorulmussun, korkuyorsun haklısın da ama senin ilgine, sevgine, sefkatine muhtaç bir bebek var. Bugunler de geçecek Allahın izini ile .bir bakmışsın el ele geziyorsunuz, parka gidiyorsunuz, senin boynuna annem diye sarılıyor. Zaman hızlı alıp gidiyor. Zor olsa da kendini sürekli telkin etmelisin. Rabbim sana en güzel mucize yi emanet etmiş. Senin görevin emanete en güzel şekilde bakmak. Inan hepimiz türlü türlü zorluklar dan geçiyoruz. Biz yikilip kalirsak o sabiler ne yapsın. Bebeğin senin bütün duygu ve hislerini hissediyor. Sakin ol başarırsın inan ki. Doktorunu değiştir, sana iyi gelmeyen, herkesten, herşeyden uzak dur. Büyük kızım da neler yaşadım neler. Minicik bebekken defalarca mr lar da çekildi. Hatta bilinçsiz bir doktor yüzünden neler yaşadım, bir anneye denilemeyecek sözü sarfetti. Kızınız kanser ya da verem olabilir dedi. O an tüm dünyam yıkıldı sanki, gücüm tükendi gibi hissettim ama başka çareler, doktorlar aradım. Başka hastaneye gittim, doktor doktor gezdim. Son gittiğim doktor bütün tahlil ve tetkiklerden sonra çocuğunuz gayet sağlıklı dedi. O ahmak doktor yüzünden neler çektim, yaşadım. Şimdi 9 yasinda genç kız olma yolunda ilerliyor ablası. Ben sadece sana özetle anlattım. Annelik kolay değil. Boşuna cennet anaların ayakları altında dememisler kuzum. Herşey zamanla düzelecek bak gör.