Kızlar annennem 8 9 gün önce hastaneye kaldırıldı bnde ondan 5 gün sonra Sezeryan doğum yaptım annennem hastanedeyken teyzelerm annem dayımin kızları falan sırayla kalıyorlardı bn doğuma giderken annem eşim ve kaynanma refakatçi olarak yanımda kaldılar 3 de oruç tutuyordu kaynanma akşama doğru benim başım ağrıyor dedi sabaha kadar uyudu hiç bişe yapmadı uyumaya geldi neyse annem ve eşimde özellikle annme de çok yardım etti
Hastaneyken dayım aradı hasranenden ckacaz sırayla anneme bakacaz dedi bnde anneme dedim ki anenemm e dayilarkmdan teyzelerimden biri baksın sen yanımda kalırsın bn bilmiyorum hiç bişe dedim hastaneden çıktığımızda annemi eve bıraktık ev işi yemek falan işleri oluyor kardeşi ev işlerini beceremez diye zaten kaynanm da bn bakarım dedi güya bakacaktı kahvaltı ve yemeğimi yaptı bu kadar başka hiç bisey yapmadı geceleri gündüzleri yanımda durmadı eşim de sadece çocuk tutmayı biliyor mama yedirmeyi uyutmayi gazını çıkartmayı vesaire bilmiyor neyse annemi aradım anne Kaynanam bakmıyor gel kal dedim annenem ordaymis bnde dedim ki dayimhil baksın zaten sırayla sen yanıma gel dedim bana sırayla bakıyoruz kardeşim gile bırak diyorsun bn hastalansm bna da bakmazmissin demez mi bnde anneme bn sana anannnem e bakma demiyorum sırayla zaten hepsi de benim doğum yaptığimi biliyor onlar daha müsait sen yanıma gel bana yardım et sonra annenme bak dedim bu arada anannenmin çıkacağı gün anneme tekrar dedim anne bn tek yapamıyorum Kaynanam yardim etmiyor dedim ona rağmen böyle dedi tek başıma doğum yaptığım günden beri çocuk büyütüyorjm eşim sadece mamasını yapiyor geri kalan her şeyi bn yapiyorum bugünde eşim siz yatak odasına geçin bu odayı düzenleyim bn dedi mmegersem maç izliyormuş bn uykusuzluktan ölmuşum bikac saat bn bakım de çocuğa bu kız uyusun demiyor da dikis yerlerim ağrıyor uykusuzluktan ölüyorum canım çıkmış bı allllahin kulu buna annem eşim de dahil bu kız dikişli ağrısı oluyor hastaneden çıkmış 4. Günü dikisi açılır dalan diyen yok dikişim açılır diye çok korkuyorum ki ağrılarım var özellikle oturamiyrum basım çatlıyor 1 kişi de ilgilenmiyor bide üzerine eşim annesini savunuyor yardım nederim dedi 4 gündür yemek yapıp getirdiği için iyiymiş başka hiç bi yardımı Yok napacam bilmiyorum