kafayi yemek uzereyim sole dusunun dugun masraflarini size kitlesin balayinda guzelim gulleri savurtsun sen anne olamazsin deyip 2sene her gece zirlatsin hep evde tv karsisinda elinde telefonla takilsin bisy solesen dinlemesin bi yardimi olmasin tam 9aydir eli eline deymesin sokulsaniz ne s.k duskunusun desin tam 3 senedir dogeu duzgun calismasin babaniz belediye soktursun ama bahanelerle tam siz dogum yaptinizda isten ciksin ustune bide herturlu suclasin sizi annelinizden de vursun ki herseyiyle tek basina ilgilendiginiz yawrunuzla korkutsun s.igir gibi boyna yatsin siz yeter artik deyip sinir krizi gecirdiginizdede ozurler cicekler birden degisiversin ama bu degisim 3gun sursun yeter cildirmak uzereyim tek durma sebebim evladimin babasina bagliligi ailem birak diyor kendi ailesi bundan bsy olmaz desede bi umut diyorum ama yok cocuk ivin bikac bsyler biriktiryorum calismadigi yetmiyor bide o parayi sorguluyor yav hastane icin sunnet icin biriktiryorum ben anlamiyor napayim bolesiyle ben heryolu denedim adam olmuyor cildiricam