0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar şimdiye kadar hep özele gittim doktorum bir bebeğin omzunu çıkarmış doğum da hastaneden gidecek ve ben ilk defa devlet hastanesine gidicem gidince doktora neden geldim diyeceğim bana ne şikayetin var dediğinde direk doktorumu değiştirdim artık burda devam etmek istediğim için mi geldim diyeyim bilmiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ee yani öyle de başka açıklama yapma hepsi parasına bakıyor 
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Sorun edeceklerini sanmıyorum ya işlerini yapıyolar zaten
0 oy
tarafından

Canım ben tam 38 hafta devlet hastanenesin de aynı doktora kontrol oldum ( her zaman devlet has. Güvendiğim için ) son hafta sıkıntı oldu. Normal doğuma uygun olmadığım halde beni normal e sürüklediler. Tam 39.hafta hic bilmediğim sadece bir kaç kişiden referans ile özelde bir doktora gittim ve doğumumu hic birbirimizi tanımadığımız bir doktor yaptı.  Bir açıklama yapmak zorunda değilsin kısaca yine anlatırsın ben kontrolümü burada olmak istiyorum diye ama ben o doktora giderken yapılan tüm tahlillerimi götürmüştüm en azından bebeğimin ve benim durumumu bilmesi acısından 

0 oy
tarafından
Sormaz bence ya

Gebe yim yanınızda muayene olmak istıom dersın 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bu zamana kadar hep özele gidip son anda devlete gidince sıkıntı yaptıklarını çok okudum ben burda, o yüzden nolur nolmaz diye hem devlet hem özel birlikte götürüyorum muayeneleri ben.. ayrıca arkadaşım özele gidiyodu 12.hafta da tahlil için devlete gitti ve devlette ki doktor onu bile kabul etmemis yapmamış, nereye kontrole gidiyosan tahlilini orda yaptır demiş 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 330 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (3,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
2 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Melek annesi ❤️ (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,700 soru

24,418,250 cevap

351,402 kullanıcı

...