Aman aklima abim geldi abimlere gittiğimde abim yatagimi filan acar çarşafı filan abim serer toplar dikkatimi çekti herşeyin yerini abim biliyor demekki sürekli abim yapıyor abim işten geldi bulasiklari topladı makineye koydu masayı filan topladı yani tüm işleri abim yaptı sayılır yengem sadece bebek emziriyir onuda çok zorlanıyor emzirirken bile yoruluyor anam bizim evde ben eşime çarşaf getir desem gider sofra bazı getiririr
Ben senin eşin olsan evden kaçardim net tamam kocalarımız da yardım edebilir de sen abartmissin ya. Evde kalsa tamam haklısın da o da işe gidiyor. Benimki de 7 aylık bak daha geçen gün kaç saat tuvalete gidemedim uyuyunca hemen işimi yaptım uyanınca yarım bırakıp onla ilgilendim tekrar uyuyunca devam ettim işime. 8 ayda alışman lazımdı aslında. Her insan eve geldiğinde huzur ister adam evini ozlemez böyle. Her gün süpürüp silme. Evi topla bulaşık yıka yeter. Ben yeri gelir annemi bile arayamam isim varsa
Benim bebeğim de 8. 5 aylık. Eşim de esnaf. Eve 7.30 gibi gelir. Ben de bebişimizi ona bırakır giderim. Hemen sofrayı hazırlarım .onlar oynar. Birlikte yemeği yeriz. Bazen ben bazen o toplar sofrayı. Sonra ben çay koyarım .tatlısını yapmış olurum genelde. Birlikte çay içeriz. Çay olana kadar ben bulaşıkları yıkarım. Haftasonu da genelde dinlenir o . Ya da bebişimize bakar. Ben evin işlerini yaparım. O dışarı işlerini yapar. Bu demek olmuyor ki çok zorlandığımda eşim bana yardım etmesin. Ama sizin eşiniz baya sabırlıymış. Eşim hayatta yapmaz o kadarını. Kadınlar olarak erkeklere kendimizi ezdirmemek için bazen onları çok eziyoruz farkında olmadan
1,486,716 soru
24,305,259 cevap
344,352 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın