henüz olmadı hamileyim ama eşim ben hamile kaldığım günden sonra daha çok bağlandı hep oğlumun annesi sen bana evlat vereceksin seni çok seviyorum diyor oğlumuz doğduğunda sana olan sevgim hiç azalmaz diyor
Tabiki hatta ona bakip bakip bu bizden mi oldu derdi kizim bebekken cok guzel diyip duruyordu hst yollarini beraber çürüttük kizimiza kavusmak icin gun saydik kavustugumuzda da cok iyi bi baba oldugunu gordum simdi 2.yi bekliyoruz ayni ilk gibi cok heyecanli ve hamileliklerimde cok ustume dustu aman onu yapma suna dikkat et filan kac gece nobetlese uyuttuk kizimi
Herkez de bir değildir mutlaka daha çok ilgi gösterilmesi gerekirken benim eşimde sanki artık beni istemiyor gibi ben yanaşmasam adam ben yokmuşum gibi davranır bir iki derken bıraktım ne halı varsa görsün 1 haftadır ben yanaşmıyorum onunda umrunda değil zaten gelirse zaten artık ben istemem soğudum artık ilgisiz kafası nerelerde bilmiyorum babalık heyecanı dicem alakası yok çok takıyorum kafaya neden böyle oldu diye
Sevgi bolunmuyo ama ilgi bolunuyo cnm hem senin esine olan ilgin hem esinin sana olan ilgisi cunku artik ilgi bekleyen kucuk bi birey daha oluyo dogumdan sonra evde ama sevgiyi cokte etkilemiyo esimde benim yerim ayri oglumun yeri ayri sonuçta
1,491,019 soru
24,366,548 cevap
347,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın