Kaynanam ve görümcem yüzünden 3,5 aydır eşimle ayrıydık bir hafta önce ayrı eve çıktık evim kaynanamlara çok yakın. Biz ayrı olduğumuz süreçte eşim hep mesafeliyim onlarla aynı evin içinde olmama rağmen diyordu ama dün fotoğraflar gördüm gayet samimi pozlar vermişler görümcem çocuğunu da almış bi kaç gün onlarda kalmış eşim çocukla fotoğraflar çekilmiş görümcemde facesinde paylaşmış. Gördüm çıldırdım. Eşime dedim ki onlar yüzümden evliliğimiz ne haşe geldi sen bukadar mı kızdın onlara mesafeni koydun madem bir mesafe koymuştun tepkini belli etmiştin ablan öyle sevgi sözcükleriyle nasıl resim paylaşıyor dedim. Oda sadece çocuk olduğu için yeğenim sonuçta dedi. Onların okadar kötülük etmesine rağmen eşimin onlarla hiçbişey olmamış gibi yaşamaya devam etmesini sindiremedim. Mesafeni koyucaksın ailenle çünkğ kötülük ettiler dedim aksi taktirde ayrılıcam senden dedim. Oda ben zaten mesafeliyim dedi. Çok sinirlendim. Okadar şey yaşattılar ki bana bir çocuk sahibi bile olamadım onlar yüzünden. Ayrı eve geçince şimdi melek mi oldular dedim bid kayınbabam bana laf soktu ben oğlumla hergün görüşcem diye yani çıkıp geziceklermii. Bizim boşanmamızı istediler biz ev bulduğumuzda da dibimizde buldular onlarfa. Yapışıklar huzur vermiyolar eşmin aileci hıyu beni öldürecek