0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir gününüzü anlatır mısınız?

5 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından
Sabah 1 yumurta haşlıyorum ya da 2 yumurtayla omlet yapıyorum. Yanına biraz peynir 5 zeytin ve 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum 

Sonra ara öğün olarak bir fincan kiraz sapı çayı ve bi porsiyon meyve tüketiyorum

Öğlen bazen yemesem de akşamdan kalan bi şeyler varsa ekmeksiz yiyorum ayranla falan

Sonra bi ara öğün daha yapıyorum emzirdiğim için. Onda da rezene çayı ya da ayran içiyorum yanında da birazcık kuru meyve yiyorum

Akşam da ya salata çorba ya da sebze yemeğiyle bir dilim ekmek yiyorum. 7den sonra ağzıma hiçbir şey sürmüyorum. 2.5 lt günlük su içiyorum ve hareket ediyorum 
tarafından
Teşekkür ederim ölçeğin nedir peki spor kaç dk yaparsınız
(1,697 puan) tarafından
Yemeklerin çoğunu 4-6 yemek kaşığı aralığında koyuyorum yanında 3 yemek kaşığı bulgur pilavı alırsam. Almazsm 8 kaşık koyuyorum. Sporu da 40 - 60 dk arası yürüyüş ya da 30 dk tempolu bi egzersiz Leslie gibi youtubedaki öyle yapıyorum
tarafından
Peki teşekkür ederim kaç kilodan kaç kiloyi hedeflediniz bir de haftada kaç kilo verdiniz
(1,697 puan) tarafından
Bir haftada 2.4kg verdim bu şekilde. Hedefim yok henüz bakalım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabah yumurta 

Bol yeşillik 

Sınırsız çay şekersiz 

Tam buğday ekmeği yerim bazen doymazsam iki dilim 

Arada kefir yoğurt ya da ayran 

Öğle genelde bir şey yemek ama bazen çok elden ayaktan kesersem çorba içerim ya da yulaf ezmesi yerim

Arada ceviz fındık fıstık 

Aksam da ne yemek varsa onu yerim ekmeksiz
tarafından
kaç kilodan kaç kiloyi hedeflediniz bir de haftada kaç kilo verdiniz
tarafından
Kilo verme durumu değişir canım ödem coksa haftada 1.5 2 kilo bile gider ama yağdan yakıyorsan bir haftada 1 kilo belki anca
Ben en son 96 dan 78 e düştüm ama sonra geri kilo aldım bir seneye yakindir diet yapmıyorum gebeyim suan da da zaten ama yinede dikkat ediyorum yediklerime fazla kilo almamaya çalışıyorum
0 oy
tarafından
İki gündür sabah aç karnına tarçınlı türk kahvesi sonra kahvaltı için 2 yumurta 5 zeytin peynir ve yeşillik yiyorum

Akşama kadar işten fırsat olmuyo 

Bugünde sabah soğan suyu içtim biraz daha var onuda yemekten önce icicem 

Bir kase çorba biraz bulgur pilavı yerim gün bitiyor temizlik yaptım termal tayt ve yamuna korsem var üzerimde birazdan duş alıp dinlenicm akşamda squat yapicam 
tarafından
Özel kürler var mı peki yaptiginiz
(4,876 puan) tarafından
Tarçınlı kahve tadı nasıl acaba :) her yerde görüyorum
tarafından
Evet bende merak ettimm
tarafından
Valla güzel dün fincanla yaptım bugün çay bardagiyla içtim iyiydi sonra soğan kürü yapmıştım biraz önce içtim
Acılı çorba içtim sonrasında akşamda kabak detoksu yapmıştm onu yicem inşaallah
0 oy
(94 puan) tarafından

Ben 3 sene önce 100 kilodan 65 kiloya indim 8-)

(128 puan) tarafından
Maşallah nasıl indiniz öyle? Şu an kaç kilosunuz peki koruyabildiniz mi ?
(94 puan) tarafından
Şuan hamileyim tekrar 78 e çıktım malesef
(94 puan) tarafından
Yaptığım diyeti asla tafsiye etmem sağlıksiz bir diyet yaptım ben maleesef
(128 puan) tarafından
İlk hamilelikte 20 kilo alarak 85 ile doğuma girdim 78 le çıktım ama oğlum 1.5 yaşına gelene kadar 78-80 arası gittim geldim. Sonra olmaz böyle dedim sıkı diyet, Leslie ile 6 ayda kendi uğraşlarımla 67 ye düştüm tekrar hamile kaldım yarın 28 hafta oluyor ve dün tartıda 78'i gördüm o kadar moralim bozuluyor ki dikkat ediyorum yine alıyorum. Son 3 ay var daha ve en çok alınan aylar :(
(94 puan) tarafından
Kendimi bildim bileli hep kilolydum takı 18 yaşıma kadar akran zorbalığı akraba dislamalari depresyon felan derken bende çok korkuyorum kilodan valla
0 oy
(262 puan) tarafından

Sabah 2 3 dilim kucuk peynir 5 7 arasi zeytin maydnoz eger sucuk varsa 4 5 dilim sucuk (yumurta yiyemedigim icin)  bir dilim ekmek. 

Oglen yemiyorum bir elma falan belki soda esliginde ya da turk kahvesi falan.

Aksam bir corba salata ana yemek ne olursa. Bir dilim ekmek. 

Sonra meyve elma veya portakal. 

Ben emziriyorum bir de canim. 

Ama epey siskoyum ben :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 339 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.