Kizlar benim ailem geldi anlatmıştım zaten. Eşim çok saygısızca davranıyor ailemin hediyelerine bi teşekkür bile etmiyor diye. Neyse ben esimle konuştum çocuk gibi herşeye küsüyorsun neye kustüğünü bile anlamıyorum artik evde ben yokmuşum gibi davranıyorsun aileme saygısızca davranıyorsun ki aileme yapılan hareket bana yapılmıştır ya kendine çeki düzen verirsin ya da ben sınavdan sonra ailemle birlikte giderim dedim. (Ailem zaten benim sınavım var 11 martta onun için geldiler sınavımdan sonra gidecekler). Eşim de sen ailenin yanında benim yanima oturmuyosun benimle ilgilenmiyorsun bana sarılıp aşkım canım demiyorsun dedi. Ama bizim aile yapımızda öyle birsey yok ben annemin babamın yanında eşimin yanina oturup da canım cicim diyip sarilamam. Bana saçmaladı gibi geldi davranışlarına kılıf uydurmaya çalıştı sanki. Siz aileniz gelince nasıl davranıyorsunuz ben mi soğuk davranıyorum acaba diye düşünmeye başladım dünden beri gayet iyi güler yüzlü davranıyor aileme karşı ama bana hala tripli :D