Cocuklu hayata can kurban edilir valla
Bebekten önce ki hayat rahatti ama annelik çok güzel bisi ben anneliği tercih ediyorum
Yani cocuk yokken daha özgür oluyosun cocuk olunca o ozgurlugun bitiyo bi sureligine ilk zamanlar ben cok agliyodum bebek agladikca nasil alisicam nasil yapicak diye ama smdi 3 aylik oldu iyiki diyorum onsuz hayati dusunemiyorum bile lohusa psikolokisi cok baska canm seni cok iyi anliyorum
Kesinlikle annelik. Sinirlensemde uyuyamasamda dışarı cikamasamda yine de kesinlikle annelik
Ilk başlarda sadece deli gibi uyumayı özlüyordum yarim saatte bir uyanırdı o zamanlar şimdi onsuz bir hayat düşünemiyorum öncesi yok gibi hayatım ne kadar manasızmış önceden bunu oğlumu izlerken anlıyorum o hep varmış gibi hep benimleymis gibi onsuz hep eksikmisim simdi tamamlandığımı anlıyorum varlığına binlerce kez şükürler olsun
Geciyor canim inanki kolik bir bebek annesiydim çok şükür geçti sen ona o sana alışınca herşey değişecek hele birde sana bakıp gülünce hayat durucak inan keyfini çıkar inan bundan sonra hayatın çok güzel olucak
Isim ne guzel şaha ve meva annesiyim espri yapıyorum 3 olursa deva koyacam diye gercekten varmis ama istemem ismin karakter uzerindeki etkisini düşününce millete deva olmasin cocugum diger konudada evlat dünyanın en güzel sevgisi o ayri ama ben bugünlerde bekarligi cok özlüyorum
403,974 soru
12,101,953 cevap
36,416 kullanıcı