Evet kixlar bastan uyariyim olayimiz cok uzun kisalta kisalta anlaticam becerebilirsem simdiden hikkinizi helel edin.
Ben 4 senedir ayni yerde oturuyorum yani gelin geldim bu eve iki tane cocugum var bir gunden bir gune alt komsum bana ses yapiyosun sessiz olun demedi ama ust komsum sağolsun hergun susun durun demekten biktim . Olayimiz soyle basladi 9 ay once tasindilar ben nrmlade oylr hemen isinan biri degilim ama nasil olduysa isindim biribirimizin evine girir cikar olduk aramiz getcekten iyidi kadinla taki kocasi beni deneyene kadar bigun o cagirdi evine kahveye bende oglum uyuyo gelemem dedim ama baya israr etti ben iner bakarim 5 dk bir falan dedi neyse dedim tamam ciktim 5 dk gecti gecmedi kocasi evdeymis kocasi derkende lafin gelisi diyorum hani ne evliller ne nikah var dost hayati yasiyolar diye bilirim ben buna daha yeni yeni farkettim bosnikti ben tanistigimda adam bunu aldatigi icin bosnamis falan simdi diger kadin da bunun kabulu esinine izin veriyo yani bi baskasiyla daha olmasina neyse..
Ben kahve iciyorum kucagimda da kizim var adam onune eğildi cocuk seviyorum bahanesiylr brni elledi sizie yemin ederim basta hiçbir sey anlamdim heralde eli deydi falan dedim neyse eve cocuga bakmaya geldim geri ciktim bu sefer elimi falan tutmya calisti elimi falan ittirdim asaga indim kadinda kapidan bizi izleyip guluyo .
Eve geldim kadin mesaj atmis bseymi oldu niye indin diye brndr sovdum adam okadar sey yapiyo hicmi gormedin bundan sonra yaklaşmayın bana falan diye kadin yeminler etti gormedin gorsem konusurdum . Neyse adamin amaci brni denemekmis ona bu hakki kim veriyosa. Neyse adamla konusmuyodum ama kadin la o kadar degildim samimide degildim tabi . Bunlarin uc tane cocugu var biri buyuk zaten de iki tanesi 9 10 yasindalae her aksam gurultu yapip duruyolar oda soyleki ayiptir soylemsi osursar sesleri asaga gekiyo duvarlar falan cok ince kadin rahatis olursan yaz ben diyorum ama sen yazınca daha da dikkat ediyolar dedim tamam dedim guruktu yaptiklarinda artik abla cocuk uyutuyorum falan diyodum susuyolardi . Neyse bugün iste bunların sesinden iki kere nisa uyandi kucuk kizim ben de mesaj attim saat 11 bunlar evin icinde nasil kosturuyolar . Abla cocuklari uyariver bi nisa uyumuyo sesten dedim . Kadinin bana verdigi cevap onlar cocuk napabilrim uyariyirum zaten dedi bende dedim ki abla seninki cocuksa benimkide cocuk ben sana uyarmiyisan demedim ama gurultuden de iki kere nisa uyandi ben napim dedim . Kulagina pamuk tiks banane dedi biz agiz dalasina girdik butun apartman zaten sikayetciydi ev sayibin numarasini buldum bunlri siyayet ettim zaten kurayida adam akilli odemiyolarmis onlar da cikarmayi dusunuyomus bende ne varsa anlattim cikarma karari aldilar aramislar bunlari bunlar tabi ogrendi benim sikayet ettigimi inadina bak altini ciziyorum inadina sirf cocugu uyutma saati grlincr gurultu yapmaya basladirlar ben vocugu saat 8 gubi yatiriyorum buda 8 de basliyo 10 a kadar remsen ayakta zipliyo duvarlara vuruyo hani neyse brn bunu böyle bir hafta sabretim bigun iste sarki acmislar telefondan sabahin koru ben kahvalti haziliyorum dusunun kapim prncerem her yerim kapalı sardida adam degilsin ve allah brlani vesrinli bişey sadece oraları bagara bagara soyleyip remsen camdan disari cickip alkis yapiyolar dayanamdim sinirden zaten elim ayagaim titriyodu ev sayibi aradim grne anlattim ne var ne yok ama ne konstum o sinirle hic hatirlamiyorum . Neyse sustular ev sayibi araditan sonra kayinvalidem deydi kizim asagidan bana seslendi kizim kapiyi ac nisa uyumadi onu uyutuver diyr kizi uyuttum aradn bes dakka gecti eline almis bi tencere remsen 5 dk boyunca dan dan dan diyr vurdu ses kaydina aldim benxe sonra bunun kocasi bana mesaj atamaya baslad ikonusmamliz lazim fslan diye aksam esime olayi anlattim elleme konusunda zor tutmustum bisey yapmasin diye bu biraz tadi tuzu oldu direk adami aradi konusmaya cagrdim adam oglunu almis yaninda iki araba parka dogru gittiler oglu araban inince doner bicagi varmis bagajda onu falan oynamis guya istr kocami korkutmya calisiyolar neyse bunlar parka gitmisler parkin ertafinda gene 7 8 araba bunları izliyo adam degillermis konusmaya kac kişi geliyolar neyse konusmuslar . Esim geldi ya diyo sen diyo bunlari bosver ev sayibi zaten bir aya cikaricak demdi hiic ugrasma diyo adam olmayanla ugrasilmaz sesmi yapilar ac sarkiyi son ses duyma cocucuk mu uyumuyo gotur anneme orda uyut hiç sıktır et bunları falan dedi . Aradan 5 6 gun gecti bugun buyuk oglu balkondaymis beni gordu heralde bos bos laf sokmaya falan calisiyo .
Bisikiyatriye randevu aldim piskoleji falan kalmdi bunlar yuzunden kafayi yedin dicem o ki harbiden ev alma komsu almis
Kusura bakmayin uzun oldu anlatmadım kafayi yucektim daha da bisduru sey oldu dusune dusunune yedim zaten kfayi