Kızlar kaynanmin oğlundan İlk torunu kaynnam eşimden tirtiklardigi parayla çocuğuma birkaç eşya alırdı neyse bugün geldi çocuğun eşyalarına bakmak istedi hepsini gösterdim (hepsi ayrı poşetlerde) 4 tane de çorap ile zibin almıştım onlarda başka posetlerdeydi çoraplarda yere arka tarafa düşmüş haberim yok bana gelmiş bu kadar eşya almadım kıyafetler burdaaz 4 tane çorap aldım onlar eksik sen kime verdin dedi bnde kimseye vermedim dedim yok vermişsin dedi bul getir dedi neyse gittim bı baktım arka tarafa düşmüş görürdüm gösterdim bn kimseye çocuğa alınan eşyaları vermedim dedim bnm sanki yalan borcum var bnm paramla eşya alıyor çocuğuma gelip Bana hesap soruyor bu arada eşyalar selede sele de çeyiz sandığının üstünde 2 parça bişe almış onun hesabını soruyor bu arada kaynanm esidn para alırdı eskiden eşimde verirdi bn eşime bişe desem kavga ederdik eşimle bnm gönlüm olmazdı para vermesine ama eşim para yedirmeye alışık olduğundan bn bişe desem benle kavga ederdi sonradan gerçek yüzlerini görüp vermeyi bıraktı ama siz olsanız ne yapardınız eşime anlatmadım işten gelsin anlatacam