Gun geçmiyor ki olay yasamayalim
Smdi esim is degstrcek bir hafta bos kalmasi gerekiyordu memlekete gdeym mi cok ozledm annemleri yeğenlermi dedi tabiki git dedim otobusle gdecekti ucak ucuz olsa hep beraber gidecektik ama çok pahalli zatn agustosta gdecez gerek yok sen git dedim. Gtmsken orda kbb doktoruna goruncekti burnunda sknti vardi doktor hemen amelyat dems neyse gelicem oraya.. sirf kbb hastanesi var özel kac gün onceden basladi kaynana bak arastr soyle iyi doktor ozel ucreti onemli degl cani sagolsun paranin cani cehenneme sürekli bunları söylüyor cok iyo doktor bilgili eee profesör adam vs vs vs. Neyse adanadaki görümce dedi keşke sizde geleblseydnz dye bunu demesi bile güzel kaynana ne dyor keske askim da geleblseydi yani kizimdan bahsedyor... sende gel dyen yok. Arams beni güzelce kahvalti hazrla dems eşim her pazar yapıyor zaten kahvaltisini dedm... guzelce kahvalti istedi benden deyip duruyor sinir etti esim gitti oraya dun doktora gtti bugün icin Amelyata alacm dems doktor. Burdaki görümce dyor iyi iyi annem orda ona guzelce bakar. Biz bakmaz miyiz sanki Allah Allah.. dun hastanedeler 2saat 15 dk boyunca kmse arayp mesj atıp haber vermedi bende sinirlendim. Whatsppa girip cikacagna 2 dk arayablrsn annen ablan niye bi arayp soylemyorlar dedm whatsppa grme vakti var ama aramaya vakti yok. Bu yuzden ufak atstik. Merak ettm catladm brda dedm tmm vs vs vs tabi sinirdrn konusasm gelmyor kendsyle aksam görüntülü aradm hic konsmadm kizi gosterdm gorusurz dedim. He hastaneden cknca kaynana dyor baska profosre gttik bu isin uzmanina o amelyat etck cani sagolsun yapcak bsey yok hep para muhabbeti icim almyor artk.. kapattk teli esim yazıyor ailemle sorun mu var konsmyorsn kizi gstermek icin aramyorsn dyor yahu gunde 30 kere goruntulu aryorum daha ne kadar arycam anlamyorm ki gercekten 30defa aryorum.. tm canm ben yanls anladm dedi neyse sabah hastanedeyken goruntulu konsyoruz kaynanaya napyn anne dedm cevp veermedi duymamsmis. Telefonu kapadk esim yazms anneme gunaydn demek hal hatr sormakk zor mu aksam bunu kastedmstm vs vs yazms bende dedm napyn anne dedm cevp vermedi ben ne yapablrm dedm kavgaya dönüştü anneni aramsm aramamsm konusmusm konuşmamışım cok nu umrunda dedm evet umrunda 1 saat agladi brda dedi aglicak ne var ne yaptm ben ya dddn bsey yapmdn kapat konuyu dedi kapatmcam dedm bende bsey dyorsun devamini getirmek zorundasn dedm deglm dedi sen blrsn dedm whatsppi sildim sonra 1 2 saat önce duo dye programdan goruntulu gordu kizini tek kelime etmedm zaten sarjm btti yuzune kapandı telefon acikladm sarjm btti vs dye inanmazsn belki dedm ben inanrm sen inanmyorsn yazms bende kime neye inandgn cok belli dedim bdaha knsmadm yatti ameliyat oldu alttan aldikca uste ckyor kusura bakmasın bana demis bde hala aynisinn sen mi degsceksn degismezsn dye sen önce kendine ceki duzen ver dedim.
Suan kaynanayi arayp agzima geleni saymamak icin zor tutuyorum kendimi....
Ne yapayim akil verin Allah razisi icin