0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yemek yaparken babası oynatıyo kızımı. Ama akşam biraz fazla hareketliydi heralde babasını yormuş. :) Normalde de çok hareketli 2 dk oturmaz 16 aylık bücür cadım adamın iflahını  kesmiş ana diyo ki Vala iyi dayanıyorsun bebek oyuna doymuyo kak kak diyormuş sürekli puhahaa :) :) :) :) Ya yorgunum deyince inanmıyodu beyfendi:) :)

8 Cevaplar

+1 oy
(8,585 puan) tarafından
Yaşayınca anladı ☺
tarafından
İyi oluyo canıma değsin:)
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Aynen kocalara 1 gün baktıralim ki halımizi görsunler ki anlasınlar iyi yapmış Miniş :)
tarafından
Normalde de bakıyo yemek yaparken ama bugün işim biraz uzadı yormuş oh canıma değsin:)
0 oy
(12,859 puan) tarafından
Her akşam halimi görüyor 2 tane var bende 1 kere bile öyle bişi demedi bana nankör :) 
tarafından
Seninkininde yorulmadı lazım çocuk babasına yapışacak :) bizimki yapışıo yatarken bile kak dio:)
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ahahah aynı biz benim ki Allah sabır versin dedi benim 3 tane en küçük 16 aylik kiz hiç durmuyorlar bide cilveli hiç sorma ahaha
tarafından
Bizim Bi tane ama 3 taneye bedel yürümeye başladığından beri işçi gibi çalıştırıyor bizi illa istediği olacak:)
(4,658 puan) tarafından
Ahahahha gözümde canlandı al bende de o kadar abilerini dövüyor Allah bize bağışlasın nazarlardan korusun rabbim
tarafından
Amin canım cümlemizinkini korusun
0 oy
tarafından
☺️☺️....,............
tarafından
:) :) :)
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Benimki de öyle de beyefendi halden anlamaz anca beni azarlama der mümkün değil 
tarafından
Çocuk babasına yapışsın yorsun iyice o zaman anlar
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Yazık kadınlar bir ömür bakıyor erkekler 1 saate dayanamıyor 
tarafından
Bende diyorum bak wc ye bile beraber gdiyoruz hayatı iki kişilik yaşıyorum sen gene dışarı gdiyosun tek başına takılıyorsun kafan dağılıo ben hem bedenen hem ruhen yoruluyorum diyorum. Anca başına gelince anlarlar
(14,065 puan) tarafından
Bunu tekrar et seni anlasin neler çektiğini bilsin hep ver birazda o baksın:))
tarafından
Dışarı çıkıp kafayı dağıtınc a unutuyor yoksa bakıyo oynatıyo
0 oy
(723 puan) tarafından
Oh olsun anladı değerini. Anne olmak kolay mi her acıdan zor .ama herşeye rağmen en guzel duygu:)
tarafından
Öyle tabi sorumluluğu zor ama anne deyişi bile eritiyo beni :) bu sorumluluğun altına girmeyen babalar anlamaz. Onlar dışarda kafasını dağıtıp geliolar

İlgili sorular

0 oy
75 cevap 1,758 göst.
+4 oy
21 cevap 574 göst.
22 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 269 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,587 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu