Kizlar sizinle biraz olsun dertleşmek istedim lütfen yargılamayin lütfen... zatn aglamaktan bi hal oldum
Hani dün eşim dövmustu bni bugün sabah işten geldi hemn yanima geldi yanaşmaya calisti öptü faln bnde yatiyodum bi gözü açtim esim hemn kalktim ciktim odadan daha sonra pesimden geldi işte kayinpederim vardi diye konusmadik bn hemn odaya geri gittim oda o sıra tel şarja takmisti ki cikmisti teline msj geldi bnde msja baktim merak iste baktim sabaha kadar kizlarla konusmus bn yokken msjlaşmis bnde bu ne dedim yeter demkki bunlarin sinirini bnden cikariyon dedim aglayan emohiler faln atmis kiza bnde bu nee diyince sen bni sinirlendirdin ondan dedi bnde her sinirlendiginde bunu yapacn dedim yeter dedim ses kayinpederjme gitti geldi bana yapma o etmişse sn etme faln o arada esim tel cekkti elimden bişeyler daha var siliyo siler silemz odaya geldi o telefonu kafama atti bbebegim de yanimada nasil onun kafasina gelmedi kaşmi patlatti şu an kaşimin ici gorunuyo bastan tut sona kadar işte bagirdi cagirdi gitti sevgililerine bnde cekildim babami ariyacktim Kynanam tel aldi bnden yeni verdi babami aradim wp tan cvp vermedi musait degil herhalde polisi ariyacktim dk m yoktu öyle caresizim ki yeter yeter artik aglamaktan gozum acilmiyo bebegimin cigligi bagrisi kulagimdan gitmiyo bebegim mosmor oldu korkudan pislik yapti yine yapacagini dovdu yine o oruspular icin....