0 oy
1,254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Esım işe gider tüm gün zorla 2 defa ya arar ya aramaz. Niye aramadın dedıgım de işim vardı nasıl arayım oturuyor muyum der.bebegım 8 aylık yerken boguluyor cogu zamn korktugumu biliyor arayıp ta sormaz naptın diye. Annemlere geldim burda kalıyorum babam rahatsız gorım diye  bi gunaydın aşkım yazmıs sabah ya insan bıkere işe baslamadan arar kızım iyş mi napıo. Goruntulu aradım bebegımızı gosterım dıye acmadı. Bu saatten sonra bıdaha da aramam. Ya bne mı abartıyorum anlamadım 

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Abartmışsn bence de çalışıyor sonuçta adam müsait olamıyorum demek ki takılma bu kadar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşim de beni gün içerisinde hiç aramaz. Çünkü biliyorum yoğundur. Ben msj atarım özledim diye

Oda mesajı görüp ben de özledim der. Budur aramızdaki diyolog sonra eve lazım olanları yazarım :D
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Benimki birşey olmazsa hiç aramaz eee normal çalışıyor ekmek kazanmak kolay değil 
0 oy
tarafından

Evlendik evleneli esim surekli arar resim ister kendisi de atar arayamadigi zamanlar whatsapptan yazar orda acik degilssm smsten yazar. Oglumuz oldu yime ayni sekilde surekli girer resim ister video ister konusur degismedi hci insallah degismezde hosuma gidiyo cunki. Tugla isinde calisti kolejde ascilik yapti suan pazarda en kalabalik mesgul olsugu is ama yine ayni devam eder. Esin ne is yapiyo ki zamani firsati mi olmuyo yogunsa ondan mi

(1,037 puan) tarafından
Masallah canım ınsallah degısmez bende bole yapsın istiyorum. Kendi işi guvenlik kamerası. Ama ofiste oldugu zamnalar da cok yani istese arar mesaj atar. Mesaj atmak isteyen hrrsekılde atar
tarafından
Yani pazara nazaran daha rahat firsat bulabilir benim sahsi fikrim dedigin gibi istese atar ama huyu oyledir belkide
(1,037 puan) tarafından
Onceden boyle deıldı zaman la degıstı hersey brn arar oldum o acmaz oldu hersey tersine döndü
tarafından
Orasini bilemem iste kendisiyle konusmayi dene
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Sakin ol şampiyon :)) Benim eşim de nasılsınız ne yapıyorsunuz diye 2-3  kere arar o kadar. O aramıyorsa sen ara neden herşeyi karsidan bekliyorsunuz ki.
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Allah baska dert vermesin milletin kocasi eve gelmez senin taktigin seye bak 
0 oy
tarafından
Abartmışsın biraz canım bırak kendi özleyip arasın aramasa da akşam özlediğini gör bazen arasa da sen bakma işim vardı çocukla ilgileniyodum vs. De :)
0 oy
(1,169 puan) tarafından

Ben eşim sabah işe gittikten sonra akşama kadar konuşmam ki çalışıyor konuşamayız zaten bi alacaklarını mesaj atarım :D 

0 oy
(530 puan) tarafından

Biz hiç konuşmayız eve gelmeye yakın arar ne eksik diye sorar:)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 294 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 477 göst.
9 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 688 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 456 göst.