0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi

Ekim ayında ameliyat oldum ve kortizon ilaclari kullandim 2 ay boyunca 59 kilodan 66 ya çıktım doktor yasak kilo alma dedi ama veremiyorum nasil zayıflarım ekmeği braktim ve şekeri azalttım yok denilcek kadar baska neler yapsam :pinch:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diyet yapabiliyosa  iraden varsa ne mutlu sana. Bol bol her gunn 30 dakika yuruyus yap kesinlikle canim mesela ekmek alicaksin uzaktaki markete git yasaklarda kalkti cik dolas haraket cok onmli birde bol su
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 ana 3 ara öğün ve spor desteği. Akşamları çekirdek meyve yeme. Gece yatmadan tarçınlı süt iç. Detoks suları yap onları tüket. En az 2.5 lt su iç akşam kesinlikle ekmek yeme.  Sulu yemeklerin suyunu tüketme. 
tarafından
Sabahları yiyorum genelde öğlen ve akşamları yok denilcek kadar az tüketip yemek yerine meyve yiyorum
tarafından
Yemek yerine meyve yeme. Meyveyi ara öğünde tüket. Leslie yapabilirsin evde.
tarafından
Yok mesele 1 tabak yemek fazladan yiyordum ekmekle onların yerine 1 olmasa bile kesin yarim elma yiyorum yada su içiyorum
0 oy
(12 puan) tarafından
Yürüyüş ve su en önemli iki şey hafif egzersiz yap şeker ve beyaz ekmek tüketme onun dışında yemen içmen çok etki etmez abartmadigin sürece ben bu şekilde 5 ayda 13 kilo verdim
tarafından
Hay maşallah  yok 56 ya düşsem yeter ben ya
(12 puan) tarafından
Telefonuna adım sayar indir günlük en kötü 7 binden başla 10 a kadar çıkmaya calis istikarli devam edersen karşılığıni mutlaka alırsın ki benim tiroit sorunum olduğu halde verdim
0 oy
(30 puan) tarafından
Herbalife kullanıyorum Bir ay da 7 kilo verdim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 222 göst.
13 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 179 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Melikeee_ (247 puan) tarafından soruldu

410,554 soru

12,350,865 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...