0 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Burda milyon kez kocasından dayak yiyen leri gördük neden hala o evde o adamın koynundasınız? Yakında sizinde böyle haberleriniz gelse napacaksınız? Lütfen artık kendinize gelin seviyorsunuz diye katlanmak zorunda degil siniz... :((((( eger herşey olup bittikten sonra birileri devreye giriyor sa batsın böyle adalet!!!!!!! 

image

image

17 Cevaplar

0 oy
(6,687 puan) tarafından
Kanim donduya neden hic bir sey yapilmiyo?neden her kes susuyo??ben Azeriyim bizde sokak ortAsinda bir kadini dovmeyi birak yuksek sesle bile konuşamazlar....susmayin lutfen susmayin..her kesin kendi azad hukuku var..siz kimsenin kolesi deyilsiniz..hakkinizi savunun kadinlar ezdirmeyin kendinizi
(6,687 puan) tarafından
Boyle bisey olsa eside sikayetci olursa hapis cezasi aliyo hapistde oyle bi ders veriyorlarki kendileri kendilerini öldüruyor  mesela 6yil once akrabamizin çocuguna tecavuz olundu omurluk hapis cezasi verildi sorada ölum haberi geldi..icerde kendi intihar elemiş
(6,687 puan) tarafından
Bizde dişarda yuksek sesle bile konusunca ceza kesiliyo para cezaci yada 48saatdan 15gune gibi hapis falan ..gecenlerde otobuş şoferu onune gecen bir arabaya kufur etdi diye hem işinden oldu hemde para cezasi yedi
(7,792 puan) tarafından
Burda kocam da kocam diye ölen kadinlarda var ne yazik ki
Burda bile goriyoruz dovuyo sovuyo bilmem ne hep bpyleydi ama 3 cocugum var cok seviyorum gidemem vs vs
(6,687 puan) tarafından
Eşim kendi amcasi karisini dovuyordu 3çocukda onda vardi gitdi annesinin yanina ordan boşanma davasi acdi 3-4ay surdu dava amcamuz boşanmiyordu ama sonunda boşandilar 3 çocugada 2.300 aylik para kestiler evi satip paranin 4/1 esine verdiler ..kadinda cocuklariynan kendine ev aldi dukkan acdi evin icinde hem calisiyo hemde cocuk buyutuyo
(6,859 puan) tarafından
Ne güzel yasaklar var cnm burda yok öle bişi . Polis bile başıma dert almim diye bakmadan geçiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimse gidecek yeri ola ola o dayağı yiyip oturmuyordur.  Kiminin annesi babası yok . Kimi babasından şiddet görüyor.  Kiminin annesi hasta .. 

O yüzden kız anneleri lütfen kızlarınızı okutun . Kendi ayakları üzerinde durabilsinler. 
(2,277 puan) tarafından
Var var bikac gundur burda post acan biri var bak onun ailesi kabul ediyomus ama gitmiyo bak bacim oyle ahmaklar kadinlari yerlere dusuren degersizlestireenler varrrr
0 oy
(635 puan) tarafından
Daha dün gece benim arkadaşımı da eşi tüfekle vurdu. Tek suçu 5 aydır görmediği çocuğunu özlemiş ve görmeye gitmesi. Boşanmışlardı. Çok acı çok 
(13,316 puan) tarafından
Öldü mü :(
tarafından
ALLAH belasini versin insallah ya nasilda güzelmiş:((
 Hic guzel bir gune baslamadik maleseff cok kötüyüm:((
(635 puan) tarafından
Öldü canım. 9 boş kovan bulmuşlar. Delik deşik etmiş pislik herif. Allah belalarını versin böyle mikropların.
(3,118 puan) tarafından
Aa az önce radyoda dinledim o haberi. Yazık ya. Çocuk babasına mi verilmiş
(13,316 puan) tarafından
Allah belasını versin o da hasret büyüyecek çocuğuna noldu şimdi öküz öldü ortaklık bozuldu mu
0 oy
tarafından
3 senedir kadın bossanmis  bu itten ama kurtuluş yok bu 
tarafından
Kurtuluş ölürse var adaletle de bi b. Ok olmuyır
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Kadina yapilalanlar karsisinda susan,zerre adalet olmayan hicbir yaptirimi olmayan yer dünyada tek Türkiye  bunca cinayetlere göz yumuldu yarin ben daha sonra sen 3 günde de unutulacagiz  yazık müslüman ülkeyiz biz
tarafından
Malesef canım
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Allah'ım çok acı yaa bu adamlara asıl idam gelsin tecavuzculere idam gelsin bı kerecik ya bida yPabiliyorlarmi
tarafından
İdam gelmez
0 oy
tarafından
Ben bi kac defa sorun yasadim sevdigim icin sustum malesef 
tarafından
Yazık degilmisiniz o evden çıkmıyor sanız bari kendinizi ezdirme yin canım
tarafından
Yok canim ezdirmiyorum bi kac defa olduda boyle seyler degil kavga tabi dayakta oldu suan iyiyiz
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Az önce izledim videoyu kanım dondu ALLAH belasını versin böylelerinin neden kimse bişey yapmıyo
tarafından
Beyinleri yok geri zekalılar
0 oy
tarafından

Tutuklanmış piççç inşallah o delikden çıkamaz çocukda korumaya alınmış kadının sağlık durumu iyimiş tedavi altına alınmış sol kolum kasıldı resmen videoyu izleyince yarabbim Allah ım hangi bedduaları etsem buna 

tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Bir tane sokakda erkek yokmuydu yaa ALLAH kahretsin gerçekten o çocuğun anne diye bağırması o adam 5dklk erkeklik yaptı hapiste de karılık yaptırırlar
(7,792 puan) tarafından
Kadir şeker olayini hatirlatirim kizlar
Adalet masuma isliyor insankar ne yapsin
tarafından
Rose98 seni artılıyorum
(7,792 puan) tarafından
Oyke cabim ozgecanin katilini oldurdu ya hapiste biri ona hile odul vrilcegine ceza verdiler
Batsin boyke adalet sistemi dinimizde kisada kisas hak aslında
(3,822 puan) tarafından
Rose ister kadir şeker gibi olsun bir kişi insin demiyoruz ki koca apartman üç beş kişi insin polis gelene kadar tutsunlar dövsün demiyoruz ki izleyene kadar
(7,792 puan) tarafından
Zaten tum apartman inmis sonradan
Buyuk ihtimalle gec girduler ama videoda kanit icin sartti cekilmesi iyi olmuş
Keske hic boyle bi sey yasanmasaymis bide 8 mart yok kadin soyle degerli böyle degerli diyolar gorcez bakalım ne kadar ceza verilcek
0 oy
tarafından
Ya ben burda deli olcam neden kimse inmiyor aşağı . Ben olsam taş sopa ne varsa alırım elime direk giderim o şerrrefsize. Kadın bayılmış hala vuruyor yaaa ay Allahım nasıl bi zamandayız
(1,468 puan) tarafından
Dövdüler zaten canim
tarafından
İyi ya çok şükür. Vallahi idam gelsin bu şerefsizler gebermeli
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Off offff:'(idam gelsin idammm

tarafından
Malesef gelmez
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Vallaha benm eşim de 3 defa tokat attı bir defa dövdü. Şimdi yapmıyor yani bir yeni doğum yaptığım zamanlrdı kızım 2 aylık faln dövdüğünde. Ama nereye gidicem. Sahip çıkan bi baba yok. Gideceğin bi kapı yok nereye gidipte yeter artk dicen. Çocuğumdan ayrı kalamam ben öldürsün yeterki kalmayayım. Ama işte dediğim gbi bi kaç defa yaptı tekrarlanmadı bidaha
tarafından
Bazıların gidecek kapısı olmasına ragmen bu durumda işte burda çok şey okuyoruz kocayı bırakamaz miş töbe estağfurullah bişey diyecem neyse Rabbim yardımcınız olsun ne diyim
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Samsunlu oldugumdan  utandım 
tarafından
Malesef...
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Kizlar kimse mudahake etmemis diyenler kadir seker etti de koldu hayati bitti cocugun 

Belki bende esimi gonderemrzdim o durumda o hapse girde ne yaparim çocuğumla... 

Adalet yok bu ulkede ne yazık ki 

Zaten adamı toplanip dovmusler sonrasinda 

Ve bu dayak yiyip oturan kadinlar kadin siginma evlerinebgidebilirsiniz oyle adamlara cocuk vermeyin bu olayda en cok plan cocuga oldu 

Rabbim yardimcilari olsun inşallah 

O adam da iki dunyada da yansin kül olsun aci ceksin
tarafından
Çok haklısın
0 oy
tarafından
Allah belasini versin ******** adi pislik dun ixledim kanim dondu
tarafından
Off aynen
0 oy
(6,859 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kadın video cekeseye aşağı inip niye yardımcı olmamış kanım dondu resmen bu ülkenin halı nereye gidiyor. Rabbim sen akil fikir ver şu canilere.. darda sıkıntıda olanlara güç kuvvet ver :(

tarafından
Amin canım evet müdahale etmişler hemen

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,338 göst.
0 oy
20 cevap 1,016 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 948 göst.
9 Ekim 2023 Aile kategorisinde Simsim (8 puan) tarafından soruldu
0 oy