0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah uyandiktan kaç dk sonra kahvaltı yapmalıyım? Ve neler yapıyorsunuz banada anlatır mısınız?

3 Cevaplar

0 oy
(397 puan) tarafından
Uyanınca 2-3 bardak su

9:30 yada 10:00 kahvaltı (yumurta, 3 zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşillik, 1 dilim ekmek)

1.5 , 2 saat sonra spor yapıyorum hemen yapmıyorum ki kahvaltıda yediklerim sindirilsin 

Spordan sonra tarçınlı tereyağlı büyük fincadan şekersiz kahve 

Saat 3 gibi Elma meyve ne varsa Yeşil Çay Acıktıysam yulaf ezmesi Kuru üzüm artık sana kalmış (Öğlen yemeği yemiyorum)

Sonra ikindin suquat yapıyorum 

Akşam 7:30 gibi eşim geliyor ekmek yemeden 2-3 kaşık pilavla sebze yemeği, salata 

Gece yatmadan önce Çörek otu çiğniyorum üstüne su içip yatıyorum tabi 2 buçuk litre su içmeye çalışıyorum 

3 gün oldu diyete başlayalı.. 
(12,863 puan) tarafından
Tereyagli kahve ne kiz :D

Bide emzirirken yesilcay icilmiyo arkadas belki emziriyodur
(397 puan) tarafından
Benim emziriyorum canım bir sıkın olmuyor diye düşünüyorum ama benimki 15 aylık içmesemmi
(12,863 puan) tarafından
Seninki buyuk zaten canim 1 fincandan fazla icme sen yinede. Karanfilliside metabolizmayi calistiriyormua bu arada
(677 puan) tarafından
Cnm mümkünse sabah aç karna yap sporunu kahveni içtikten sonra basla spora direkt yağ yakarsın diyetisyenim bana öyle söyledi.bende senin gb iki ana öğün olarak besleniyorum.sadece pilav ve makarna yasak bana
-Reklam-
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben 1 saat sonra yapıyorum o arada şu içmeye önem göstermelisin kahvaltıya başladığında şu seni sısirmis oluyor ve yok hissediyorsunuz
0 oy
(677 puan) tarafından
Sabah 8,30 da kalkıyorum sirkeli su içiyorum yarim saat sonra şekersiz kahve ve spora başlıyorum 1 saat spor yapıp saat 11 de kahvalti yapıyorum. Eger tansiyon ve kalp rahatsizligin yoksa aç karna yap sporunu direkt yağ yakarsın.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 307 göst.