0 oy
352 göst.
Aile kategorisinde (1,498 puan) tarafından
Kızlar pazartesi işe baslamam lazım iznim bitti iki aylık kızım var nasıl olur bu süreç bilenler yazabilir mi sütümü sagip evde bırakacam 4saatcaliscam bu arada

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebegin nasil ona bagli ben wc ye zor gidiyom mesela
(1,498 puan) tarafından
Amin canım .bende şaşırdım napcagmi:(
tarafından
Maddi olarak idare edecekseniz ayril derim izne
(1,498 puan) tarafından
Eşim işi bıraktı canım kira faturalar o bu şu derken ayda rahat 5bin gidiyor mecburum artık inanki
tarafından
O zaman yapicak bisey yok zaten. Allah yardimcin olsun
(1,498 puan) tarafından
Aynn canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kiyamadim  işimi  bıraktım  zor olur kuzum daha minicik ya cokmu zordasın 6 ay olsaydi bari :(
(1,498 puan) tarafından
Canım kamu olduğu için insan kolay kolay bırakamıyor zor girdim
İzni uzatayim dedim müdür dedi gel 4saat çalış git bu arada eşim de işi bıraktığı için artık mecbur gibi bişey :((
tarafından
Aynen mecburiyet  zor neyse olsun saatte az izni uzatsalar guzel olurmus 6 ay filan olsa daha bilincli olurdu simdi 2 ay demek anne kokusuz 4 saat demek neyse  evde olunca bol bol ilgilen bizimde  durumlar karışıkti bırakmadım  

Kayinvalidem hep kendine alıştırmak  benden almak kendisiyle kalsin istiyodu bende isimi biraktim bebegimi bırakmıyorum  korku bi nevi☺️
(1,498 puan) tarafından
Uzatmak istesem bı altı ay ucretsize cikarm ama dediğin gibi bizimde durumlar az bişey karışık kayınvalide tarafından
Umarım herşey yolunda gider canım
Sağol bu arada
tarafından
Insallah hayırlısı  olsun kuzum oda büyür  hic merak etme ilgini eksik etme
(1,498 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
Aynen öyle artık ilgimi gostercem surekli bari ondan mahrum kalmasın
0 oy
(2,078 puan) tarafından
4 saat  çok uzun bir süre değil, bol bol süt stokla canım, Allah yardımcın olsun 
(1,498 puan) tarafından
Şimdiden yapıyorum ama biberon alirmi onuda bilmiyorum ayrıca çok huysuz bir bebek napcam inan sadirdim bende .
Sağol canım bu arada
(2,078 puan) tarafından
İznini 6 aya kadar uzatmaz mısın, ozamana kadar düzene biraz girer
(1,498 puan) tarafından
Uzatabilirim canım ama eşimde işi bıraktı
Kaynanam felan dedi biz gelip bakarız ey şimdi izin bitince herşey değişti canımız sıkılir gelmeyiz diyorlar maddi olarak da eşim işi bıraktığı için mecburum canım
(2,078 puan) tarafından
Mecbur görme canım, eşin çalışsa da 4 saat birşey değil, canınıda sıkma kuzum Allah kolaylığını verir
(1,498 puan) tarafından
Çok haklısın canım
Teşekür ederim (✿
0 oy
(25,224 puan) tarafından
4 saat çalışacagın için hiçbir sorun olmaz bence 
(1,498 puan) tarafından
Evet Allah tan hastane müdürü anlayışlı dedi gel öğleden önce mi sonra mı onuda kendine göre ayarla 4saat çalışıp git ama huysuz baya kızım çok mu zor olcak ikimiz için ayrı kalmak korkuyorum
İnslhh zorlanmaz çok canım :(
(25,224 puan) tarafından
İlk günler zor olsada alışır elbet cnm
(1,498 puan) tarafından
İnşallah canım ya çok sağol Allah razı olsun hepinizden (✿
0 oy
(2,477 puan) tarafından
4 saatten hiçbişry olmaz canım içini ferah tut. Ben 4 aylıkken işe başladım 8 saat çalışıyordum
(1,498 puan) tarafından
Niye o kadar uzun canım ozel sektör mu seninki
Umarım bı sıkıntı olmz çok korkuyorum eşim bakacak nasıl yapcak Allah yardım etsin artik
(2,477 puan) tarafından
Evet malesef ozel sektör canım. Benim kayınvalidem bakıyor
(1,498 puan) tarafından
İyi o da güzel canım benim kayınvalide başta gelcem dedi baktı izin bitti kaytardi canım sıkılır gelmem dedi
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Çok küçükmüş rapor izin falan alamaz mısın? Benimki 3 buçuk aylıkken iznim bitti 7 aylık olana kadar izin rapor aldım sonra başladım süt sağıyordum 4 saat çalışıyordum 3 ay sonra 6 buçuk saat çalışmaya başladım.. ilk zamanlar baya zor oldu aklım evde kalıyordu şimdi 20 aylık 8-4 çalışıyorum o da alıştı ben de 
(1,498 puan) tarafından
Maşallah canım
İnan eşim işi bıraktı aylık baya gidiyor bizimki çalışmam gerek :(aklım fazlasıyla burda olcak napcaz bilemiyorum
(3,003 puan) tarafından
Ben memurum sözleşmeli olsam çalışmazdim annem hep çocuğunu başkası eğitiyor diyor çalışan anneler hep böyle yalnız değiliz.. ilk zamanlar zor tabi aklımı işe veremedim hep ağladım ama zamanla sosyalleseceksin kolay alışırsiniz inşallah
(1,498 puan) tarafından
Benimde kamu canım kadroluyum ondan bırakamıyorum sözleşmeli olsa bırakırdım ama napim eşimde bıraktı işi kaynanam sozde bakicakti gelmiycek vazgeçti herşey karmakarışık oldu isede gitsem aklım sürekli kızımda olur dört saat fazlla değil ama nasıl olcak bu süreç korkuyorum acikcasi
(3,003 puan) tarafından
4 saat fazla değil gerçekten benimki 2 saatinde uyuyordu zaten sütün de olursa sıkıntı olmaz ben sağdıkca azaldı 1 sene anne sütü aldı.. benim de annem bakacaktı güya 6 ay zor baktı kayınvalidemde bakmak istemedi komşumla anlaştım bin liraya bakıyor
(1,498 puan) tarafından
İnşallah bizde güvenilir birini buluruz canım da kimse yok  süt şimdilik yetiyor şükür ama yetmezse mamaya geçicem
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Sağıp dolaba koyarsınız çıkarken emzirirsiniz gelir gelmez de emzirirsiniz üzülmeyin 4 saatmis Allah'tan. 
(1,498 puan) tarafından
Evet canım çok şükür fazla değil ama aklım burda kalcak huysuz kızım baya insalhh dahada beter olmaz ise basladigimda en çokta ondan korkuyorum
Süt sagmaya başladım şimdiden dediğin gibi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 275 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 414 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hayalerva (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
24 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,489 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,687 cevap

36,582 kullanıcı

...