Yanlış anlaşılmak istemem ama bu tarz maddi konuları burda sırf merak veya gösteriş için paylaşmak doğru değil bu özel bir durum adam asgari ücretle çalışır yada işçidir senede bir götürür veya durumu iyidir haftada bir götürür bu tarz yazılımlar dikkat çeker ve bazıları bu konuyu ciddiye alıp eşine karşı cephe alabilir nifak sokmuş oluyorsunuz araya lütfen burda bu tarz sorular sormayın hoş olmuyor.
Valla bekimki arayip ta canim aksam disarda yiuelim demez anca ben söyleyince gideriz hatta bi keresinde dedim canim bu aksam disarda yiyelim mi yemegimizi bana dedi olur sofrayi balkona ser yani kolay kolay demez hadi gidelim anca ben dersem olur
Ben dışarda yemeği sevmem. Öyle özel olarak hadi dışarı çıkalım demeyiz denk gelirse anca donerciye gideriz. Biz esimle evciyiz bi yemek begeniriz malzemesini alır Evde beraber yaparız hem egleniriz hem güvenilir. o daha güzel :)
Hafta sonları yemekleri o yapar :D olmadı dışarı çıkar yeriz
Ben eşim gezmeyi çok seven biri her izinli gününde kesin çıkartıyor bizi dolaşmaya dışarı cıkıncada yeriz yemeğimizi
Genelde izin günleri disarda yiyoruz canim
Her zaman değil de ayda bir yemeğe çıkarız
Her pazar mutlaka dışarıda yeriz bazen kahvaltıda dışarda yaparız
Senede 2 yada 3 defa:))
Dışarda yemek yemeyi sevmiyor gitmeyiz hiç en son sanırım 1 sene 2 ay oldu evlilik yıldönümüydü oda ben evde olmasam bile dışardan söylemez hiç kendi yapar yer. Bende aksi gibi dışardan yemeyi çok seviyorum :)
Hamile kalmadan önce cumartesi gunleri disarda yerdik 8 aylik oldum son 2 ayda 2 kere çıkıyoruz disari kendisi der zaten cikalim diye
Genelde esimin ise gitmedigi gunlerde gezmeye gidersek yeriz bazende yeri gelir ozel olarak cikar gderz ayda su kadar su kadar diye bi sart yok kafamza gore :)
Eşim hep derdi sinemaya gidelim bugün dışarıda mı yesek diye ama köpeğimiz olduğu için gidemiyorduk şimdi de doğum yaptım çocuğum yoğun bakımda günde 3 kere hastaneye gidiyoruz sağlık olsun da yeter ki evde yeriz :)
HİÇ günde bir :/
Rabbime binlerce şükür her konuda mutlu eder beni ve çocuğumu.istediğimde ikiletmez çıkarız çoğu kez ben istemem üşenirim çıkmaya :) o ısrar eder bütün gün evdesin bunalmışsındır diye.
Sene oldu herhalde cikmayali :)
Hiç demez çünkü kabul etmeyeceğimi bilir. Dışarda yemekten hiç hoşlanmam alır evimizde yapar yeriz :D
Biz her kafamiza estgmzde gezmk icn cikarz ve o gunlr disarda yerız yilin özel gunleri kesin cikarz güzel flimler geldkce kizimı okula biz kahwaltiya ordan da sinemaya gderz
409,116 soru
12,295,983 cevap
38,324 kullanıcı