0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Karşı komşumla çocuklarımız arasında 1 ay var yeni evliyken gidip geliyorduk 1 sene önce, sonra ikimiz hamile kaldık korona derken yan yana gelmedik mesajlasirdik sadece neyse dün ben annemdeydim kargom geldi eşim gececi aradım açmadı kargocu kapıya koydu, bi önceki günde kahveye gel demişti gelince annemden gelirim demiştim, neyse dün kargoyu eşim alamayınca onu aradım dedim kargomu alırmısın ben gelince alcam dedim tmm dedi aldı, eve geldik sonra ben üzerimi değiştirip hem kargomu almaya hemde kahveye gittim, oturduk felan sonra binamızdan ayrılan bi ortak arkadaşımız var onu aradı gel diye tmm dedi, bende o gelene kadar eve geçtim eşimle yemek yedik felan sonra yazdı geldi gel diye bebegim de uyumuştu eşime dedim 15 dakka gidip geleyim uyanırsa bak tmm dedi, geçtim karşıya baktım çay dolduruyor o arkadaşla konuşurken bana dedi, (hic sevmem genelde herkese kanki der) kanki biz çay içelim balkonda sen benim kızı oyala, ben dedim ne demek o dedim lafa bak keşke gelmeseydim dedim, bozuldugumu anladi ikisi sigara içiyor ben içmiyorum sonra arkadaşım işte bize çeviririz, bize bakar felan diyince şaka yaptım felan dedi çevirdi ben bozuldum çay içmedim oturdum muhebbet ettiik arkadaşla 5 dakka sonra eşime yazdım uyandımı diye uyandı dedi gittim aldım oğlumu durmadı bende hemen kalktm ama aklimdan çıkmıyor ben bunu evime davet ettiğime yapamam bana yapıldığı için O kızla muhattab olmak istemiyorum artık yazacaktım artık meraba meraba diye eşim de yazma mesafe koy çağrırsa gelmek isterse müsait değilim de dedi.. Çok bozuldum yaaa ben mi abartıyorum?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 516 göst.
0 oy
10 cevap 429 göst.
7 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 431 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hilay (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 878 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrve52 (25 puan) tarafından soruldu

414,137 soru

12,463,792 cevap

46,826 kullanıcı

Kategoriler

...