Bebegim 128 günlük ilk zaman emzir uyut gidiyorduk aşırı gazlı bı bebekti.gobegi falan sisiyordu. Artık.uzun uzun ağlamalar başladı. agladiginda gerçekten bu çocuğun bı hastalığı var bir şey olmuş buna denenck kadar çok ağlıyordu. Ben sallamaya aşırı karsiydim ama annemin ısrarı ile sen bilmen ben bı sallayim uyur diye diye başladı bizim kabus bebeğim sallamaya alıştı 1.5 ay falan rahat sallayarak uyudu ben tekrar kendi uyumasi için denemeler yaptım ama uyumadı daha çok.agladi.1.5 aydan sonra ayakta sallamak.kesmedi yine annemin yönlendirmeso ile battaniye de sallamaya başladık bebeğim ilkin battaniyeyi de sevdi iyi hoş sallandı ben tabi yine karşı çıktım.bebegim cildirircasina ağlıyor sonra sallaninca rahatlayıp uyuyor bende yavaş yavs demekki normal demeye başladım artık sallamadigimz zman yok.butun uykularda sallamaya başladık bende :/ ama bebeğim bundan da sıkıldı odanın ortasına hamak kurduk onu da sevdi onda uyumaya başladı ama ondan da sıkıldı 2 aydan sonra artık hiçbir şey onun için yeterli gelmedi. Emme ve uyumak bizim için tam bi iskence olmaya başladı emip rahatlasın sonra uyutuyum istiyorum bas bas bağırıp ağlıyor uyusun aç yatmasin sonra emzireyim diyorum kıyafetleri kopariyorum omzuma yatırıp gezelim uyusun diyorum daha çok.agliyor bunu ilk 40inda da çok.denedim kolik bebekler karanlık gezerek ve omuzda annesinin kalp ritmini dinleyerek uyumayı severmiş ama bizde ise yaramadi. Bende emzirme pozisyonunda gezdirerek hafif sallayarak uyutmaya başladım 2 aylıkken bunu sevdi ve öyle uyutuyordum sonra ondan da bıktı şimdi çıldırmış.gibi ağlıyor . Bu süreçlerde Dr a rutin kontroller için götürüyorum kilosu boyu iyi genel olarak bı rahatsizligi.yok. şimdi butun uyku yöntemlerini deneyek karman corman uyutmaya çalışıyorum bana destek olacak.kimse yok gurbetteyim bebeğim.surekli ağlıyor aşırı huzursuz bu uyku ve emme süreçlerinde . Dün yine çıldırmışcasina ağladığı için uyku eğitimine karar verdim. Zaten sallamayı en başından beri istemedigim.icin önceden araştırmalar yapmıştım.
yazdiklarini okurken kendimi gordum resmen. suan kizim 80 gunluk
1,491,580 soru
24,373,130 cevap
348,162 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın