0 oy
1,178 göst.
Diğer kategorisinde (1,300 puan) tarafından
Kızlar merhaba bu postu buraya açıyorum ama o kadar üzgün, o kadar karmaşık, o kadar değişik duygularla açıyorum ki kendimi nasıl ifade edeceğim bu psikolojiden nasıl çıkacağım bilmiyorum belki bana burda bizi korkuttun diyeceksiniz ama ben paylaşmazsam gerçekten paylaşıpta rahatlayacak kimsem yoktu.

Bugün hastaneye gittim kontörle saat 14:00civariydi 39 haftalik hamileyim kendi doktorum yoktu başka bir prof Dr yönlendirme yaptılar. Her neyse tansiyonum sınırda çıktı kan ve idrar tahlili vermem gerektiği soylenildi verdim. Ardından tahlillerin akşam saat 7 ve 8 civarı gibi çıkacağını ve almamız gerektiğini söyledi doktor, biliyorsunuz ki poliklinikler saat 4 te kapanıyor.. Doktorum da bana akşam mutlaka kadın doğum acilden tahlilerine bakılsın bir sıkıntı çıkarsa yatisini yapacaklar dedi tamam dedim. Her neyse Akşam saat 20:30'da ben e gidiyorum kadın doğum acil bölümüne durumumu izah ediyorum kesinlikle hiçbir şekilde bana bakamayacaklrini söylüyorlar... Hadiii onu geçtim de el vicdan orda nöbetçi bay doktor vardı doktorun bir bildiği vardı ki akşam oraya git bakarlar dedi mecburlar çünkü adı üstünde kadın doğum acilll!!! Her neyse kızlar ben ordayım zaten iyice doğum korkusu beni sarmıştı bir yandan tansiyonumun yüksek olması.. 1 tane suriyeli kadın 16 haftalik hamile düşük yapıyor o zaman psikolojim yerle bir korkudan gözlerim doldu onun acısını gördüm kendimdeymis gibi hissettim.. Allah korusun.. Her neyse her yer kan doktorlar kendi aralarında konuşurken duydum bebeğin kafası kadının vajina bölgesinde falan ,her yer kandi  kızlar çok kötü davrandılar çok ardından bir Suriyeli kadın daha geldi kaç çocuğu olduğu soruldu 9 dedi düşük kürtaj var mı dedi var 1 tane dedi ohooo diyor ordaki çalışan stajyer mi her ne haltsa futbol takımı kuracak diyor kadınlarla bildiğiniz dalga geçiyorlardi. Kızlar ben gerçekten doğumdan korkmayan ben çok korktum eve gelene kadar kendime gelemedim. Ordakiler bana adam akıllı bilgi vermediler  tahlilerin iyi git dediler ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten eşim çok sinirlendi 184'ü aradı şikayet ettiler durumu bildirdik az önce beni tekrardan aradilar durumunun nasıl olduğunu sordular ve ben hala o anki korkuyu atlatamadigimi söyledim bedenen iyiyim şuan bir ağrım sizim yok ama içim bı tuhaf...

Kızlar hakkınızı helal edin lütfen 

23 Cevaplar

0 oy
(376 puan) tarafından
Allah öyle pis insanları bildigi gibi yapsin .

bende kızımda hamileyken suyum geldigini sandım ve adana şehir hastanesine gittim ilk gebeligim bir bilgim yoktu bende korktum gittim orda hemsireler birbirleriyle konusurken duydum buda her hafta burda karni agrisa gelir basi agrisa gelir benim arkamdan konusuyorlar ama ben ilk defa acile gittim neyse bende dayanamadim sinirlendim gittim agzima geleni soyledim hemsireye ben her hafta buraya gelmiyorum ilk defa geldim ve kimse keyfinden gelmiyor hergun gelsemde bakmak zorundasin konusacaksan işini insan gibi yapmicaksan memnun degilsen yapma dedim bagirdim çiktım ordan . cok uzun oldu canm kusura bakma ama boyle insanlarin pisligini duyunca sinirleniyorum .
(1,300 puan) tarafından
Yok kuzum estağfurullah iyi cevabını vermişsin ben orda şok halimle ne diyeceğimi bilemedim Allah ıslah etsin
(376 puan) tarafından
amin canm amin.  Allah yardımcın olsun hayırlı dogumların olsun inşallah canm❤
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bende bu hafta sonu bı şehir Hastanesi'ne gittim acile Doktor iyiydi fakat hemşire resmen ** yerine koydu beni Yinede üslubuma  ve hitabima çok dikkat ettim...Ver hasıl Çarşamba ozeldeki doktorum da randevum var Özele devaammm Allah'ım hayırli insanlar ile karşılaştırsın.27+6 günlük hamileyim son günlerde Tansiyonum yüksek çıkıyor sizin kaç çıkıyor tansiyonunuz 
(1,300 puan) tarafından
Yemin ederim o anki olaylardan tansiyonumun kaç olduğunu unuttum
(46 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Devlete guveniyoruz ama gecrekten yazık paran olacaka özele gideceksin adam akıllı muamele gorecegiz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 531 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 523 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 628 göst.
4 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,363 puan) tarafından soruldu

412,224 soru

12,409,413 cevap

44,770 kullanıcı

Kategoriler

...